tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κεραμέως: Έτοιμα τα σχολεία στην Κεντρική Μακεδονία λίγο πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Έτοιμα για την έναρξη της νέας χρονιάς βρήκε τα σχολεία που επισκέφθηκε, κατά τη διήμερη  περιοδεία που  πραγματοποιεί στην Κεντρική  Μακεδονία, η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων  Νίκη Κεραμέως, λίγα εικοσιτετράωρα πριν το «πρώτο κουδούνι». Κατά τη σημερινή πρώτη ημέρα, η Υπουργός, μαζί με τον Περιφερειακό Διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Αλέξανδρο Κόπτση, επισκέφθηκαν σχολεία στους Νομούς Θεσσαλονίκης, Κιλκίς, Πέλλας και Ημαθίας και συνομίλησε με στελέχη εκπαίδευσης, εκπαιδευτικούς και γονείς.

Η Υπουργός επισκέφθηκε το 3ο Πειραματικό Δημοτικό  Σχολείο Ευόσμου μαζί με τους Βουλευτές Α’ Θεσσαλονίκης κ. Έλενα Ράπτη και κ. Στράτο Σιμόπουλο, καθώς και το Δήμαρχο Ευόσμου κ. Κλεάνθη Μανδαλιανό. Επόμενος σταθμός, το 1ο Δημοτικό Σχολείο Γουμένισσας και εν συνεχεία τα Ειδικά Σχολεία Γιαννιτσών, τα οποία συστεγάζονται με το 5ο και 10ο Δημοτικό Σχολείο της περιοχής, μαζί με το Δήμαρχο Παιονίας κ. Κωνσταντίνο Σιμωνίδη και το Δήμαρχο Πέλλας κ. Γρηγόρη Στάμκο. Στο ΕΠΑ.Λ. Νάουσας και το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Νάουσας τους συνόδευσαν ο Υφυπουργός Οικονομικών, Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας, Βουλευτής Ημαθίας, κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, και ο Δήμαρχος Νάουσας κ. Νικόλας Καρανικόλας. Στην επίσκεψη στα Εσπερινά Γυμνάσιο και Λύκειο Βέροιας παρευρέθηκε και ο Δήμαρχος Βέροιας κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης.

Η Υπουργός  συνομίλησε με τους εκπαιδευτικούς για τα ληφθέντα μέτρα προστασίας και πρόληψης από τον  COVID-19  και ανέδειξε τον καίριο ρόλο των εκπαιδευτικών κατά την εκπαίδευση των  μαθητών στη σωστή χρήση της μάσκας. Αναφερόμενη στους μόνιμους διορισμούς στην ειδική  αγωγή και εκπαίδευση που πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά στη χώρα φέτος, συνεχάρη τους νεοδιορισθέντες, στους οποίους ευχήθηκε μία γόνιμη, εποικοδομητική θητεία. Κατά τις συζητήσεις για το επικείμενο νομοσχέδιο της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης και δια βίου μάθησης, τόνισε ότι η ενίσχυσή τους αποτελεί πρώτιστο μέλημα της Κυβέρνησης.

«Συγχαρητήρια για την ανταπόκρισή σας και στις εξαιρετικές συνθήκες που έχει προκαλέσει η πανδημία του κορωνοϊού. Σταθήκατε δίπλα στα παιδιά μας, διασφαλίσατε τη συνέχεια της εκπαιδευτικής διαδικασίας, μας κάνατε υπερήφανους για άλλη μία φορά. Είμαι  εδώ για να ακούσω τις απόψεις σας, τα προβλήματά σας, τις ανησυχίες σας, για να απαντήσω σε οποιαδήποτε ερώτηση έχετε και να σας διαβεβαιώσω ότι το Υπουργείο σας στηρίζει, επενδύει σε εσάς, βρίσκεται στο πλευρό σας», είπε η κα Κεραμέως απευθυνόμενη στους εκπαιδευτικούς και τα στελέχη της εκπαίδευσης.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69