tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μήνυμα Πυρινού για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς, ο Διευθντής της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δημήτρης Πυρινός εξέδωσε το παρακάτω μήνυμα:

Αγαπητοί/ες μαθητές/τριες, αγαπητοί συνάδελφοι εκπαιδευτικοί, αγαπητοί γονείς,

Το νέο σχολικό έτος ξεκινά σήμερα μέσα σε πρωτόγνωρες συνθήκες, ωστόσο αποτελεί ξανά την αφετηρία στο ταξίδι της γνώσης, των προσδοκιών, της δημιουργίας και της προόδου. Σκοπός για τους μαθητές και τις μαθήτριες είναι η απόκτηση γνώσεων, δεξιοτήτων και εμπειριών, απαραίτητα εφόδια για το μέλλον τους. Για τους εκπαιδευτικούς, το αίσθημα ευθύνης και του καθήκοντος στο λειτούργημά τους, θεωρούνται απαραίτητα στοιχεία, έτσι ώστε να επιτευχθούν οι εκπαιδευτικοί στόχοι και η πρόοδος των μαθητών.

Η Διεύθυνση Α/θμιας Εκπαίδευσης, σε συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ομαλή έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και παραμένει συνοδοιπόρος και βοηθός σε κάθε μέλος της εκπαιδευτικής μας κοινότητας. Στις συνθήκες της πανδημίας, το σχολείο καλείται να αποτελέσει και πάλι τον χώρο πρωτοπορίας, ως προς τη σωστή λήψη των μέτρων πρόληψης και προστασίας, για την ορθή αντιμετώπισή της. Οι εκπαιδευτικοί είναι στις θέσεις τους, έτοιμοι να διασφαλίσουν στο ακέραιο την υγεία των μαθητών αλλά και να προσφέρουν μια υψηλής ποιότητας εκπαίδευση. Με εγρήγορση και ευελιξία, με όλα τα σύγχρονα μέσα εκπαίδευσης αν χρειαστούν, δε θα χαθεί ο πολύτιμος χρόνος της μάθησης, ενώ ελπίζουμε συντόμως σε μια ιατρική λύση σε αυτό το παγκόσμιο πρόβλημα. Ευχόμαστε και στους γονείς και κηδεμόνες να έχουν τη δύναμη και την υπομονή να βρίσκονται δίπλα στα παιδιά τους παρέχοντάς τους κάθε βοήθεια. Η συνεργασία και η σύμπνοια, χωρίς αντικρουόμενα μηνύματα από τους ενήλικες, είναι που θα φέρει την επιτυχία σε κάθε πτυχή της εκπαιδευτικής διαδικασίας επ’ ωφελεία των μαθητών και των μαθητριών.

Σας εύχομαι όλες και όλους, μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, με υγεία, δύναμη και ευημερία".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69