tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Βρεφικός Σταθμός Θεανώ Ζωγιοπούλου: "Έχουν τηρηθεί όλα τα προβλεπόμενα μέτρα διαφύλαξης της δημόσιος υγείας"

Από τον βρεφικό σταθμό Θεανώ Ζωγιοπούλου ανακοινώθηκαν τα εξής:

"Η νέα σχολική χρονιά έχει ήδη αρχίσει και όλοι εμείς ο πρόεδρος, το Δ.Σ. και το προσωπικό του βρεφικού σταθμού Θεανώ Ζωγιοπούλου καλωσορίζουμε τους μικρούς μαθητές και τους ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά.

Ενημερώνουμε τους γονείς ότι έχουν τηρηθεί όλα τα προβλεπόμενα μέτρα διαφύλαξης της δημόσιος υγείας. Με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού προς την τοπική κοινωνία τοποθετήσαμε ψηλά τον πήχη των παρεχόμενων υπηρεσιών και ασφάλειας των μαθητών και των εργαζομένων.

Τους τελευταίους 11 μήνες έχουν γίνει σημαντικές παρεμβάσεις σε όλο το φάσμα της λειτουργίας του βρεφικού σταθμού αναφέροντας ενδεικτικά: αναθεωρήθηκε η άδεια λειτουργίας εναρμονισμένη πλήρως στην νέα νομοθεσία, εκσυγχρονίστηκε το σύστημα πυρασφάλειας, τοποθετήθηκαν μεμβράνες ασφαλείας στα τζάμια για την προστασία των παιδιών και του προσωπικού, ανανεώθηκε εγκαίρως η σύμβαση της παιδίατρου για εβδομαδιαίο έλεγχο της υγείας των μαθητών ιδιαίτερα τώρα στην περίοδο της υγειονομικής κρίσης, έγιναν απολυμάνσεις εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, ανανεώθηκε ο εξοπλισμός ξεκούρασης των παιδιών (relax) ενώ τέλος ενεργοποιήσαμε και τον σύμβουλο διαχείρισης προσωπικών δεδομένων GDPR.

 Με τη βοήθεια όλων θέτουμε νέους, υψηλούς στόχους για να ανταποκριθούμε στο όραμα της δωρήτριας κα Ζωγιοπούλου για ένα ασφαλή, σύγχρονο, φιλικό  παιδικό σταθμού για τους δημότες της Βέροιας. στοχεύοντας σε πρώτη φάση στην προμήθεια ενός σύγχρονου οχήματος για την ασφαλή μεταφορά των μαθητών ενώ μελλοντικά στην δημιουργία ενός συγχρόνου κτηρίου που θα καλύψει τις ανάγκες λειτουργίας του βρεφικού σταθμού".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69