tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Γονείς έκαναν κατάληψη δημοτικών στην Αλεξάνδρεια για την χρήση μάσκας

Στο 2ο – 6ο Δημοτικά και 2ο Νηπιαγωγείο Αλεξάνδρειας γονείς που αντιτίθενται στη χρήση της μάσκας εντός των χώρων του σχολείου προχώρησαν σε κατάληψη της εισόδου του χώρου που στεγάζει το σχολείο. Όπως αναφέρουν οι γονείς η χρήση μάσκας προκαλεί προβλήματα στην υγεία των παιδιών τους και για το λόγο αυτό διαμαρτύρονται, δεν έστειλαν τα παιδιά τους στο μάθημα και ζητάνε να καταργηθεί το μέτρο της μάσκας στα σχολεία.

Όπως είπαν οι γονείς, μετά από απόφαση που ελήφθη οι γονείς πήραν την απόφαση να κλείσουν το σχολείο για 15 ημέρες.

Επίσης, συνεχίζεται η κατάληψη στο 2ο ΓΕΛ Αλεξάνδρειας. Εκεί οι μαθητές είναι που διαμαρτύρονται επίσης για τη χρήση της μάσκας και ζητούν να γίνει προαιρετική η χρήση της. Οι μαθητές αναφέρουν πως η χρήση της μάσκας δεν διευκολύνει το μάθημα ενώ ζητούν τη στελέχωση του διδακτικού προσωπικού του σχολείου με καθηγητές που λείπουν (μαθηματικό και φυσικό) καθώς και τη ολιγάριθμα τμήματα στο σχολείο.

Περίπου την ίδια ώρα που ξεκίνησαν οι καταλήψεις στα άλλα σχολεία, άνοιγε για πρώτη φορά φέτος το 7ο Δημοτικό Σχολείο της Αλεξάνδρειας. Το συγκεκριμένο σχολείο ήταν κλειστό για μια εβδομάδα με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας και σήμερα έγινε αγιασμός – αφού είχε προηγηθεί το Σάββατο και απολύμανση στους χώρους του σχολείου.

Πηγή:  https://e-periskopisi.gr/

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69