tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στρατηγική «συμμαχία» του ΙΕΚ ΑΛΦΑ με την Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες- Ε.Σ.Ο.Α.

ΓΙΑ 1η ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΙ ΔΥΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΚΠΟΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ «SPORTS & LIFE MENTORS»

Αθλητισμός & Εκπαίδευση ΜΑΖΙ.. η ισχύς εν τη ενώσει! Η στρατηγική «συμμαχία» του ΙΕΚ ΑΛΦΑ με την Ε.Σ.Ο.Α (Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες), στο πλαίσιο της μεγάλης πρωτοβουλίας «Αθλητισμός & Εκπαίδευση» του κορυφαίου ΙΕΚ της χώρας, είναι γεγονός!

ΙΕΚ ΑΛΦΑ & Ε.Σ.Ο.Α* λοιπόν, ενώνουν τις δυνάμεις τους και θα εκπονήσουν μαζί το εμπνευσμένο πρόγραμμα «Sports & Life Mentors»: ένα πρόγραμμα επιμόρφωσης νέων ανθρώπων, στο πλαίσιο του οποίου, σπουδαίοι αθλητές και Ολυμπιονίκες θα τους μεταλαμπαδεύουν τα Ολυμπιακά ιδεώδη, ενθαρρύνοντάς τους να ενασχοληθούν με τον Αθλητισμό, ερασιτεχνικά ή επαγγελματικά, με στόχο την «ενδυνάμωσή» τους, ώστε να μπορούν να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες προκλήσεις και να κερδίζουν τη ζωή που επιθυμούν!

Με εφαλτήριο την εν λόγω πολυεπίπεδη, πρωτοποριακή συνεργασία, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ ανακοινώνει την παροχή Υποτροφιών στους εμβληματικούς Έλληνες Olympians, για ποιοτικές Σπουδές Υπεροχής σε 95 περιζήτητες ειδικότητες, στις υπερσύγχρονες δομές του Νο1 εκπαιδευτικού φορέα σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα ή Θεσσαλονίκη, με στόχο την ενίσχυση και διάδοση του κοινωνικού μηνύματος του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, «Dual Career in Athletics» (Διπλή Καριέρα για τον Αθλητή)!

Εξάλλου, η «συμμαχία» ΙΕΚ ΑΛΦΑ- Ε.Σ.Ο.Α. περιλαμβάνει την αμφίδρομη συνδρομή και αρωγή των δύο φορέων σε δράσεις που θα προγραμματίζουν εφεξής, καθώς και τη συνδιοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων & ημερίδων, με το βλέμμα στραμμένο στο τρίπτυχο «Εκπαίδευση- Αθλητισμός- Κοινωνία»!

Το πρόγραμμα «Sports & Life Mentors» αποτελεί ουσιαστικά το επιστέγασμα της σημαίνουσας προσφοράς δύο κορυφαίων φορέων της χώρας μας, στην Εκπαίδευση και τον Αθλητισμό αντίστοιχα: του ΙΕΚ ΑΛΦΑ και της Ε.Σ.Ο.Α.!

*Η Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες (Ε.Σ.Ο.Α.) είναι ο κορυφαίος φορέας αθλητών στη χώρα μας, καθώς αποτελεί το μοναδικό αθλητικό σωματείο που είναι αναγνωρισμένο από την Παγκόσμια Οργάνωση Olympians (W.O.A) και την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (E.O.E.).

Για περισσότερες πληροφορίες:

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 41 20313

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310 552406

https://www.iekalfa.gr/

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69