tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πλατφόρμα αναζήτησης καθηγητών για ιδιαίτερα μαθήματα

Πλατφόρμα αναζήτησης καθηγητών για ιδιαίτερα μαθήματα

Ένας οδηγός για καθηγητές

Κάτι που όλοι οι εκπαιδευτικοί ξέρουν είναι ότι ξεκινάει μία πολύ δύσκολη χρονιά με πολλή αβεβαιότητα. Ανέκαθεν ήταν δύσκολο για καθηγητές να βρουν ιδιαίτερα μαθήματα – τα οποία είναι και πολύ επικερδή – αλλά ο Covid αναμένεται να κάνει τα πράγματα ακόμη πιο δύσκολα. Οι γονείς αλλά και οι ενήλικοι μαθητές είναι αρκετά επιφυλακτικού αφού φοβούνται ότι μπορεί να ξεκινήσουν μαθήματα τα οποία θα διακοπούν εξαιτίας κάποιων περιορισμών της Κυβέρνησης για τον περιορισμό της διάδοσης του ιού. Πώς μπορεί λοιπόν ένας καθηγητής ν βρει εύκολα ιδιαίτερα μαθήματα την εποχή του Covid; Η απάντηση είναι απλή: θα πρέπει να χρησιμοποιήσει μία πλατφόρμα αναζήτησης καθηγητών για ιδιαίτερα μαθήματα.

Τι είναι η πλατφόρμα αναζήτησης καθηγητών για ιδιαίτερα;

Με απλά λόγια, πρόκειται για ένα site στο οποίο δημιουργούνται βάσεις δεδομένων με καθηγητές τις οποίες μπορεί να συμβουλευτεί ένας ενδιαφερόμενος για να βρει γρήγορα καθηγητή για τον ίδιο ή το παιδί του. Το πλεονέκτημα που έχει μια πλατφόρμα για καθηγητές σε σχέση με τις ειδικές αναζητήσεις στο internet είναι ότι επιτρέπει στον χρήστη να βρει αμέσως πολλούς καθηγητές σε ένα μέρος προκειμένου να ξεχωρίσει εύκολα αυτούς που θεωρεί καλύτερους για τη περίπτωση του. Είναι λοιπόν μία λύση που προτιμούν όλο και περισσότεροι καθώς γλυτώνει από πολύ χρόνο και κόπο και κάνει την δύσκολη διαδικασία αναζήτησης καθηγητή πραγματικά παιχνιδάκι.

Γιατί να επιλέξετε μία τέτοια πλατφόρμα

Όπως είπαμε και πριν, όλο και περισσότεροι ενδιαφερόμενοι για ιδιαίτερα μαθήματα χρησιμοποιούν τις εν λόγω πλατφόρμες για να βρουν καθηγητές, οπότε είναι καλό να έχετε μία παρουσία εκεί που σίγουρα οι υποψήφιοι πελάτες σας και να μην αφιερώνετε περισσότερο χρόνο απ’ όσο χρειάζεται σε αγγελίες ή στην εκτύπωση κι επικόλληση flyers σε διάφορα σημαία της πόλης σας. Επιπλέον, από τα sites αυτά μπορείτε να πάρετε μία καλή ιδέα και για τον ανταγωνισμό σας και γενικά τις τελευταίες τάσεις γύρω από τον κλάδο των ιδιαίτερων. Με άλλα λόγια, είναι καλό να «βρίσκεστε» εκεί που είναι και οι πελάτες αλλά και ο ανταγωνισμός σας.

Τι θα πρέπει να προσέξετε πριν να γραφτείτε σε μία τέτοια πλατφόρμα

Σε πρώτη φάση εννοείται ότι θα πρέπει να κοιτάξετε τον αριθμό χρηστών που δηλώνει η κάθε πλατφόρμα. Όσο περισσότεροι, τόσο καλύτερες και οι πιθανότητες να βρείτε νέους μαθητές. Ένα ακόμη σημαντικό πράγμα που θα πρέπει να κοιτάξετε είναι οι χρεώσεις και οι προμήθειες. Πολλές πλατφόρμες επιτρέπουν την δωρεάν εγγραφή καθηγητών αλλά μετά ζητούν χρήματα για να επιτρέψουν τη συγγραφή και παρουσίαση ενός ολοκληρωμένου προφίλ. Άλλες πλατφόρμες μπορεί να ζητούν κάποια προμήθεια για κάθε μαθητή που βρήκε από αυτή ο καθηγητής. Να ξέρετε ότι είναι αυτονόητο ότι θα υπάρξει κάποιο κόστος, το θέμα είναι να μην είναι υπέρμετρο ή κρυφό. Τέλος, κάτι που άλλο που πρέπει να προσέξετε είναι η διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων. Σε καμία περίπτωση δεν θέλετε μία σελίδα να προβάλει το τηλέφωνο και τα mail σας σε όλους τους χρήστες της, άσχετα από το αν ενδιαφέρονται για μαθήματα ή όχι. Μία αξιόλογη πλατφόρμα, όπως η ediaitera.gr θα δείξει τα στοιχεία επικοινωνίας σας μόνο σε άτομα που θα τα ζητήσουν, που θα δείξουν δηλαδή έμπρακτό ενδιαφέρον για σας ως καθηγητή.

Τι να προσέξετε κατά την εγγραφή

Όταν κάνετε την εγγραφή σας θα πρέπει να φροντίσετε ώστε να μπορέσετε να συμπληρώσετε όσο το δυνατόν περισσότερα πεδία και φυσικά να παρουσιάσετε τον εαυτό σας με τον καλύτερο και πιο ολοκληρωμένο τρόπο. Μιλήστε για την εμπειρία σας και τη κατάρτιση σας στο μάθημα ή τα μαθήματα που διδάσκετε με μεγάλη ειλικρίνεια. Αν μπορείτε, καλό θα ήταν να βάλετε και μία φωτογραφία στο προφίλ σας για να ξέρουν οι ενδιαφερόμενοι ποιον θα βάλουν στο σπίτι τους. Εννοείται ότι στις μέρες μας είναι εξαιρετικά σημαντικό να αναφέρετε αν μπορείτε να κάνετε μαθήματα εξ αποστάσεως ώστε να ξέρουν οι ενδιαφερόμενοι ότι θα συνεχιστούν τα μαθήματα ακόμη και μετά από πιθανά περιοριστικά μέσα.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69