tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εξ αποστάσεως διαδικτυακές δράσεις της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Βέροιας

Στο πλαίσιο της εκστρατείας #μένουμε ασφαλείς ώστε να βοηθήσουμε όλοι στη μη περαιτέρω εξάπλωση του Coronavirus (COVID-19), η Δημόσια Βιβλιοθήκη της Βέροιας και το VeriaTechLab  παρουσιάζουν εξ αποστάσεως διαδικτυακές δραστηριότητες για όλους, με τη χρήση των νέων τεχνολογιών και της σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Για τα μαθήματα θα χρησιμοποιηθούν οι πλατφόρμες του Office365 (Microsoft Teams) και το ZOOM.

Για όλες τις δραστηριότητες θα σταλούν με email πληροφορίες για την διαδικασία σύνδεσης.   Καλό είναι στις δραστηριότητες των παιδιών να βοηθήσουν τα παιδιά οι ίδιοι οι γονείς τους με βάση τις οδηγίες που θα σταλούν.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 12:00 – 13:00
ARDUINO Webinar.
Σας προσκαλούμε σε ένα webinar όπου θα ανακαλύψουμε τον κόσμο των ηλεκτρονικών και του arduino μέσα από το περιβάλλον της σελίδας tinkercad! Θα σχεδιάσουμε κυκλώματα στον υπολογιστή και θα προσομοιώσουμε την λειτουργία τους στην οθόνη του υπολογιστή μαθαίνοντας ταυτόχρονα σχέδιο και προγραμματισμό.  Εκπαιδευτής: Χατζηγεωργίου Γιώργος, Ηλεκτρολόγος μηχανικός ΤΕ, M.Sc. εφαρμοσμένη πληροφορική. Για νέους 14+ ετών και ενήλικες.

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 11:00 – 11:20
Μικρές συμβουλές για τη διαχείριση εγγράφων στον υπολογιστή μου.
Ποια προγράμματα μπορώ να χρησιμοποιήσω και με ποιο τρόπο, για να επεξεργαστώ και να αποθηκεύσω τις εργασίες μου. Για νέους 14+ ετών και ενήλικες. Με την Σόνια Κελεσίδου

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 11:40 – 12:00
Εξοικειώνομαι με το χρήσιμο ηλεκτρονικό εργαλείο που λέγεται email.
Διαχειρίζομαι και οργανώνω το gmail μου, στον υπολογιστή. Για νέους 14+ ετών και ενήλικες.Με την Σόνια Κελεσίδου.

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 12:30 – 13:00
Run Marco, προγραμματισμός για παιδιά!
Προγραμματίζουμε τον Marco και τη Sophie να ζήσουν μια περιπέτεια, γυρίζοντας τον κόσμο. Για παιδιά 8-10 ετών. Με την Σόνια Κελεσίδου.

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 11:00 -11:45
Ποιόν υπολογιστή να αγοράσω;
Διαδικτυακή συζήτηση για το πώς θα αποφασίσω ποιόν υπολογιστή θα αγοράσω; Τι να προσέξω, με ποια περιφερειακά να τον συνδυάσω.  Για νέους 14+ ετών και ενήλικες. Με τον Γιώργο Μπίκα

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 12:15 – 13:00
Διαδίκτυο ασφαλώς!

Συζητάμε και ενημερωνόμαστε για καθημερινούς προβληματισμούς μας που αφορούν  την ασφάλεια τόσο την δική μας όσο και των παιδιών μας στο διαδίκτυο. Για νέους 14+ ετών και ενήλικες. Με τον Γιώργο Μπίκα

Πληροφορίες : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΕΓΓΡΑΦΗ

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69