tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Οι γονείς μαθητών του Ειδικού Σχολείου Βέροιας ζητούν να μην ανοίξει το σχολείο στις 15/12

Το ΔΣ Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ειδικού Δημοτικού Σχολειού Βεροίας λαμβάνοντας υπόψη το βαρύ επιδημιολογικό φορτίο του νομού μας και σε συνδυασμό με το δεύτερο συνεχόμενο κλείσιμο του σχολείου λόγω ύπαρξης κρουσμάτων σε εκπαιδευτικό προσωπικό και μαθητές, ζητά το σχολείο να μην επαναλειτουργήσει στις 15 Δεκεμβρίου όπως προβλέπεται αφού έχει λήξει η δεύτερη καραντίνα αλλά να παραταθεί η αναστολή λειτουργίας του έως και της 23 Δεκεμβρίου.

Ποιο αναλυτικά η σχολική μονάδα επαναλειτούργησε στις 30 Νοεμβρίου ύστερα από προηγούμενη καραντίνα 14 ημερών ,στις 1 Δεκεμβρίου διενεργήθηκε δειγματοληπτικός έλεγχος από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ σε εκπαιδευτικούς και μαθητές όπου και βρέθηκαν κρούσματα με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε ξανά στο κλείσιμο τις σχολικής μονάδας.

"Όπως καταλαβαίνετε η ανησυχία μας είναι έντονη μιας και θεωρούμε πως τα παιδιά μας και το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου μας βρίσκονται εκτεθειμένοι στην καρδία της πανδημίας !Κατανοούμε πλήρως την δύσκολη κατάσταση που βιώνουν τα παιδιά και οι οικογένειες τους όμως στην παρούσα φάση προέχει η υγεία. Είναι χρέος μας να προστατέψουμε το ύψιστο αγαθό της υγείας" αναφέρει η ανακοίνωση.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69