tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Λογοτεχνική διάκριση για το 8ο Νηπιαγωγείο Νάουσας

Εύφημος Μνεία απονεμήθηκε από τη Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά στο 8ο Νηπιαγωγείο Νάουσας, το Ειδικό Νηπιαγωγείο Νάουσας και το Νηπιαγωγείο Γιαννακοχωρίου Νάουσας για το συνεργατικό λογοτεχνικό τους έργο «Μ’ έναν στίχο ξεκινώ…», στο πλαίσιο Προγράμματος Σχολικών Δραστηριοτήτων σχ. έτους 2019-2020 στη βάση της συνεκπαίδευσης/συμπερίληψης.

Το λογοτεχνικό έργο αφορά στην τελική δημιουργία μικρού βιβλίου ποίησης, που υποστηρίχθηκε από τον σύλλογο γ/κ, με οδηγούς τους ποιητές της Νάουσας Ηλία Τσέχο και Γεωργία Μακρογιώργου και πυξίδα τα πολύτιμα βιβλία ποίησης και παιδικής λογοτεχνίας άξιων συγγραφέων.

Ακολουθεί το ευχαριστήριο μήνυμα προς τη Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά:

Με βαθιά συγκίνηση και ανείπωτη χαρά παραλάβαμε την Εύφημο Μνεία από τη Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά για το λογοτεχνικό έργο μας «Μ’ έναν στίχο ξεκινώ…», στο πλαίσιο Προγράμματος Σχολικών Δραστηριοτήτων σχ. έτους 2019-2020. Το όμορφο ταξίδι μας στην Ποίηση, ξεκίνησε σε μια δύσκολη σχολική χρονιά με συνταξιδευτές 3 ξεχωριστές σχολικές μονάδες, το 8ο Νηπιαγωγείο Νάουσας, το Ειδικό Νηπιαγωγείο Νάουσας και το Νηπιαγωγείο Γιαννακοχωρίου Νάουσας,  με οδηγούς τους ποιητές της Νάουσας Ηλία Τσέχο και Γεωργία Μακρογιώργου και πυξίδα τα πολύτιμα βιβλία ποίησης και παιδικής λογοτεχνίας άξιων συγγραφέων.

Μαθητές, μαθήτριες και εκπαιδευτικοί στο πλαίσιο της συνεκπαίδευσης-συμπερίληψης, συνεργαστήκαμε, εμπνευστήκαμε, μοιραστήκαμε, δημιουργήσαμε με βάση την Ποίηση και την Παιδική Λογοτεχνία και με όχημα τις Λέξεις και τη Ζωγραφική. Δημιουργήσαμε ένα μικρό βιβλίο που αγκαλιάστηκε, υποστηρίχθηκε θερμά  και χρηματοδοτήθηκε από τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων των σχολικών μονάδων.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι υποστήριξαν το έργο αυτό, τους ποιητές μας, τον σύλλογο γ/κ του 8ου ν/γ Νάουσας, τα μαθητούδια μας που με θέρμη συμμετείχαν. Συγχαίρουμε όλους τους βραβευθέντες, όλα τα συμμετέχοντα σχολεία και ευχαριστούμε τη Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά για την ύψιστη τιμή της σημερινής βράβευσης, ευχόμενες να συνεχίσει το αξιόλογο και πολυετές έργο της στον τομέα της Παιδικής Λογοτεχνίας.

Σας ευχαριστούμε!

Οι υπεύθυνες εκπαιδευτικοί και προϊστάμενες των σχολικών μονάδων,

Λίνα Βαλσαμίδου, Ιωάννα Σουλούντση, Ρούλα Τουμανίδου

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69