tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εγγραφές στο ειδικό νηπιαγωγείο Βέροιας

Για το σχολικό έτος 2021-2022, οι εγγραφές στα νηπιαγωγεία  θα πραγματοποιηθούν από 1 έως 20  Μαρτίου 2021.  Η φοίτηση είναι υποχρεωτική για τους μαθητές και μαθήτριες με έτος γέννησης  2017 και 2016.

Απαραίτητα δικαιολογητικά για την εγγραφή στο ειδικό νηπιαγωγείο:

α) Αίτηση εγγραφής - Υπεύθυνη δήλωση από τους γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών, (παρέχεται από το σχολείο).

β) Γνωμάτευση από το Κ.Ε.Σ.Υ. ή ιατροπαιδαγωγικού φορέα (αν υπάρχουν). Η μη ύπαρξη σχετικών εγγράφων δεν αποτελεί εμπόδιο για την εγγραφή.

γ) Πιστοποιητικό γέννησης των μαθητών/τριών, το οποίο και αναζητείται από τις σχολικές μονάδες μέσω του

Πληροφορικού Συστήματος myschool.

δ) Υπεύθυνη δήλωση για τα πρόσωπα που αναλαμβάνουν την συνοδεία των μαθητών/τριών, (συμπεριλαμβάνεται στο έντυπο της αίτησης).

ε) Αίτηση-Δήλωση  εγγραφής εάν επιθυμούν τη φοίτηση του νηπίου/προνηπίου στο Προαιρετικό Ολοήμερο πρόγραμμα ή/και στο Τμήμα Πρόωρης Υποδοχής,  χωρίς άλλες προϋποθέσεις.

στ) Επίδειξη του Βιβλιαρίου Υγείας του Παιδιού (Β.Υ.Π.), ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, στο οποίο φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.

ζ) Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή/τριας,  ΑΔΥΜ (το ειδικό έντυπο παρέχεται από το σχολείο και συμπληρώνεται από παιδίατρο).

η) Αποδεικτικό στοιχείο, από το οποίο διαπιστώνεται η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή/τριας, αφενός  για να εγγράφονται οι μαθητές/τριες στα όρια της σχολικής περιφέρειας κάθε Σ.Μ.Ε.Α.Ε. και αφετέρου βοηθά στον έγκαιρο προγραμματισμό των δρομολογίων μεταφοράς μαθητών/τριών από και προς το σχολείο (αν επιθυμεί ο γονέας).

θ) Εγγραφές μετά την 20η Μαρτίου θεωρούνται εκπρόθεσμες και χρειάζονται την έγκριση του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, όπως τούτο ορίζεται στην παρ. 6 του άρθρου του ως άνω ΠΔ.

ι)Η ανανέωση εγγραφής των νήπιων της σχολικής μας μονάδας, γίνεται αυτεπάγγελτα.

Οι εγγραφές στις ΣΜΕΑΕ γίνονται με αυτοπρόσωπη παρουσία γονέων ή κηδεμόνων, κατόπιν επικοινωνίας για την αποφυγή συνωστισμού.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69