tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Easy Education: Συμμετέχει και στηρίζει το 7ο διεθνές φόρουμ "Μη Τυπική Εκπαίδευση"

Τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης Easy Education έχοντας ως κοινό τόπο αντίληψης τους στόχους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων, δηλαδή την ανάπτυξη της Δημοκρατίας μας και τον ρόλο που μπορεί να παίξει σε αυτή η ποιότητα της εκπαίδευσης, συμμετέχουν και στηρίζουν το 7ο διεθνές φόρουμ.

Είσαι νέος; Πάρε την Ευρώπη στα χέρια σου. Μάθε για τις δράσεις του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου Νέων.

Βέροια 12/06/2021 – Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο workshop εδώ
* Η δήλωση συμμετοχής αφορά μαθητές Λυκείου από το Νομό Ημαθίας που μπορούν να παραβρεθούν στην εκδήλωση στη Βέροια στις 12/06/2021

Θεσσαλονίκη 16-26/08/2021

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Νέων (European Youth Parliament, EYP, ΕΚΝ) οργανώνει περίπου εξακόσιες (600) δράσεις και εντάσσει σε αυτές περίπου είκοσι χιλιάδες νέους (20.000) το χρόνο σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Κύριοι στόχοι του είναι η προώθηση της ευρωπαϊκής διάστασης στην εκπαίδευση των νέων, η πρωτοβουλία αλλά και η ανάπτυξη κοινωνικών και επαγγελματικών δεξιοτήτων.

  • 7ο διεθνές φόρουμ

Οι στόχοι του φόρουμ εκτυλίσσονται γύρω από την εξοικείωση και την επαφή των νέων με το Ευρωπαϊκό πολιτικό γίγνεσθαι. Η δημιουργία μιας πολυπολιτισμικής συζήτησης από άτομα διαφορετικού κοινωνικού, γεωγραφικού, πολιτιστικού και οικονομικού υποβάθρου και η ενθάρρυνση της ενεργούς συμμετοχής της νεολαίας στην δημοκρατική ζωή αποτελεί θεμέλιο της κινητοποίησης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων. Επιπρόσθετα, στόχος είναι η προώθηση της διαπολιτισμικής κατανόησης στα πλαίσια ενός πολυήμερου προγράμματος που προβάλλει την έννοια της Ευρωπαϊκής κοινότητας και ταυτότητας όλων των συμμετεχόντων.

Οι συμμετέχοντες του φόρουμ θα κληθούν να συζητήσουν φλέγοντα ζητήματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης υπό ένα διαφορετικό και πιο διαδραστικό πρίσμα. Σε μια εποχή όπου όλα εξελίσσονται με ραγδαίους ρυθμούς, έχει διαμορφωθεί ταυτόχρονα ένα κοινό πεπρωμένο για όλους τους πολίτες, η μετάβαση σε μία «νέα κανονικότητα» απαιτεί συλλογική δράση και νοοτροπία.

Κύριοι άξονες προβληματισμού του 7ου Διεθνούς Φόρουμ αποτελούν η ανάπτυξη του κοινωνικού κεφαλαίου, η εκπαίδευση αλλά και η κατάρτιση του κοινωνικού συνόλου. Οι παραπάνω τομείς μπορούν να λειτουργήσουν ως αρωγοί στην αντιμετώπιση των κοινωνικοοικονομικών αλλαγών και πολλών άλλων προκλήσεων στον ευρωπαϊκό χώρο.

Μπορείς να συμμετάσχεις στην ημερίδα με απώτερο στόχο να αναλάβεις ενεργό ρόλο στο έργο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων δηλώνοντας συμμετοχή εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο 23111 10186 (Δευ-Παρ 10.00-17.00)  ή αποστέλλοντας άμεσο ηλεκτρονικό μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Easy Education, www.easy-education.gr

Υπεύθυνος Σπουδών: Μουρτζίλας Γ. Νικόλαος

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69