tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Νέων (ΕΚΝ): 7ο Διεθνές φόρουμ - Μη τυπική εκπαίδευση - Δήλωσε συμμετοχή

Οι εναρκτήριες δράσεις του 7ου Διεθνούς Φόρουμ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων (ΕΚΝ) ξεκινούν στη Βέροια, Σάββατο 12/06/2021 και θα ολοκληρωθούν στη Θεσσαλονίκη από 16 έως και 26/08/2021.

Με την παρουσία μελών του ΔΣ του ΕΚΝ το Σάββατο στις 12/06/2021 θα πραγματοποιηθεί στη Βέροια στις εγκαταστάσεις της Easy Education η εναρκτήρια δράση του 7ου Διεθνούς Φόρουμ. Θα δοθεί η ευκαιρία στην μαθητιώσα νεολαία του Νομού Ημαθίας να ενημερωθεί για το έργο και τους ευγενείς σκοπούς του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων.

Η ημέρα θα ξεκινήσει με Teambuilding (Διαδικασία δόμησης ομάδων) που αποτελεί μία από τις βασικές δραστηριότητες μέσα σε ένα συνέδριο. Η αρχή του workshop θα αφιερωθεί σε τέτοιες δραστηριότητες ώστε να γνωρίσουν καλύτερα ο ένας τον άλλον. Στη συνέχεια, θα υπάρχουν αναλυτικές παρουσιάσεις για τη λειτουργία και την ιστορία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων Ελλάδος, τις δράσεις που οργανώνονται, το πώς μπορεί κάποιος να συμμετάσχει στις δράσεις και να συνεχίσει το ταξίδι του μέσα στο δίκτυο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων. Όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν όποιες ερωτήσεις θέλουν και να γίνει μια συζήτηση γύρω από τις ευκαιρίες που δίνονται μέσα από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Νέων Ελλάδος.

Μπορείς να συμμετάσχεις στην εναρκτήρια δράση του φόρουμ με απώτερο στόχο να αναλάβεις ενεργό ρόλο στο έργο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων δηλώνοντας συμμετοχή εδώ.
* Η δήλωση συμμετοχής αφορά μαθητές Λυκείου από το Νομό Ημαθίας που μπορούν να παραβρεθούν στην εκδήλωση στη Βέροια στις 12/06/2021

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο 23111 10186 (Δευ-Παρ 10.00-17.00)  ή αποστέλλοντας άμεσο ηλεκτρονικό μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69