tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Την ομάδα ρομποτικής του 3ου ΓΕΛ Βέροιας βράβευσε ο δήμαρχος

Στη βράβευση των μαθητών που διακρίθηκαν με την 1η και τη 2η θέση σε πανελλαδικούς διαγωνισμούς ρομποτικής το 2020 και το 2021, προχώρησε την Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021, ο Δήμαρχος Βέροιας, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι μαθητές των δύο ομάδων ρομποτικής που αντιπροσώπευσαν το 3ο Λύκειο Βέροιας στους διαγωνισμούς παρουσίασαν τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του σχεδίου (project) για τη δημιουργία Ρομποτικού Κάδου Ανακύκλωσης με αυτόνομη λειτουργία, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση δημοτών και δήμου.

Με το συγκεκριμένο πρότζεκτ οι 15 μαθητές του 3ου ΓΕΛ Βέροιας κατέλαβαν την 1η θέση στον «Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ανοιχτών Τεχνολογιών» στην Αθήνα το 2020 και τη 2η θέση στον «Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πανεπιστημίου Αιγαίου (Πολυτεχνική Σχολή)» τον Μάρτιο του 2021. Παράλληλα οι δύο ομάδες ρομποτικής συμμετείχαν στο «Φεστιβάλ Ρομποτικής» του ΕΚΦΕ και του ΑΠΘ τον Μάιο του 2021.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Δημάρχου Βέροιας, κ. Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη, ο οποίος παρέδωσε τα βραβεία στους διακρίνοντες μαθητές, ενώ παρόντες ήταν ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, κ. Βασίλης Παπαδόπουλος και οι Αντιδήμαρχοι Παιδείας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, κα Συρμούλα Τζήμα και κ. Καλλίστρατος Γρηγοριάδης.

Οι ίδιοι συνεχάρησαν τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς για την προσπάθεια και την επιτυχία τους, κα Δέσποινα Παυλίδου (3ο ΓΕΛ Βέροιας) και κ. Δημήτριο Λύντσιο (4ο Γυμνάσιο Βέροιας), όπως και τη διευθύντρια 3ου ΓΕΛ Βέροιας, κ. Αναστασία Καρακώστα.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69