tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Νέες θέσεις εργασία σε επιχειρήσεις μέσω Voucher

Το Voucher 30-49 σας δίνει τη δυνατότητα να απασχολήσετε προσωπικό μέσω της Πρακτικής Άσκησης χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση!

Το Kέντρο Δια Βίου Μάθησης Easy Education, ως πάροχος κατάρτισης και εν αναμονή των αποτελεσμάτων της πράξης «Συμβουλευτική, Υποστήριξη, Κατάρτιση, Πιστοποίηση και Προώθηση στην Απασχόληση Ανέργων ηλικίας 30-49 ετών σε τεχνικές δεξιότητες κλάδων αιχμής», προσκαλεί επιχειρήσεις να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για απασχόληση ανέργων με Πρακτική Άσκηση (voucher).

Η πρακτική άσκηση στις εγκαταστάσεις της επιχείρησής σας, δεν συνεπάγεται κανενός είδους οικονομική επιβάρυνση για την επιχείρηση, αφού εντάσσεται σε πρόγραμμα κατάρτισης έργου, συγχρηματοδοτούμενου από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους. Ταυτόχρονα, δεν απαιτείται η συνέχιση της συνεργασίας με τον εκάστοτε εργαζόμενο εκτός κι αν το επιθυμείτε. Η συνολική διάρκεια της πρακτικής άσκησης είναι 380 ώρες (3-4 μήνες).

Οι άνεργοι θα έχουν προηγουμένως ολοκληρώσει πρόγραμμα θεωρητικής κατάρτισης στις δομές του παρόχου κατάρτισης EASY EDUCATION.

Αν ενδιαφέρεστε να απασχολήσετε έναν ή περισσότερους ανέργους στην επιχείρησή σας, μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα ενδιαφέροντος πατώντας εδώ και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Πληροφορίες: 23310 70102

www.easy-education.gr

easy logo2

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69