tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Play & Learn English: Εξειδικευμένο Πρόγραμμα Αγγλικών για παιδιά Προσχολικής Ηλικίας (4-6)

** ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ !!!! Προλάβετε και κλείστε μία θέση σε ένα από τα καινούργια τμήματα που ξεκινούν για τα μικρά παιδάκια !!!

Play & LearnEnglish : Εξειδικευμένο Πρόγραμμα Αγγλικών για παιδιά Προσχολικής Ηλικίας (4-6) ! ! !

Το ειδικό πρόγραμμα Αγγλικών για παιδιά Προσχολικής Ηλικίας (4-6) έχει στόχο να δημιουργήσει μία θετική πρώτη εντύπωση για την εκμάθηση Αγγλικών σε ένα ευχάριστο και ενθαρρυντικό περιβάλλον.

Με την καθοδήγηση των εξειδικευμένων εκπαιδευτικών του MY CHOICE οι μαθητές ανακαλύπτουν την Αγγλική Γλώσσα διασκεδάζοντας μέσα από παιχνίδια, ιστορίες, τραγούδια, λογοτεχνία, χειροτεχνίες και διάφορες δημιουργικές δραστηριότητες. Έτσι τα παιδιά μαθαίνουν να λειτουργούν ως μέλη μιας ομάδας, αναπτύσσοντας την κοινωνικότητα και την δημιουργικότητά τους.

ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ¨PRE JUNIOR¨ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ! ! !   Για μαθητές α’ και β’ δημοτικού

Πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο για την ομαλή εισαγωγή των παιδιών ηλικίας 5-6 χρονών στις ξένες γλώσσες. Το παιδί ξεκινάει από την τρυφερή ηλικία μια γλώσσα ώστε να αποκτήσει γρήγορα και άμεσα εξοικείωση και καλή προφορά με ευχάριστο και ενεργό τρόπο με την καθοδήγηση άρτια εκπαιδευμένων παιδαγωγών καθηγητών.

 Ειδικό πρόγραμμα όπου μέσα από παιχνίδι, ζωγραφική, τραγούδι, χειροτεχνίες και πρόσθετο χρωματιστό διδακτικό υλικό από εμάς, το παιδί μαθαίνει τα πρώτα του Αγγλικά χωρίς δουλειά στο σπίτι και χωρίς κόπο!!!

Πρόγραμμα για μαθητές γ’ δημοτικού : A’ & B’ junior μαζί σε ένα χρόνο ! ! !

A’ & B’ junior μαζί σε ένα χρόνο σε Νέα Προνομιακή Τιμή Γνωριμίας 30ευρω/ΜΗΝΑ και ΔΩΡΟ ΤΟ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ!!!

ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ Η ΕΓΓΡΑΦΗ ! ! !

Πρόγραμμα για μαθητές από 6 χρονών δομημένο για την απόκτηση γερών βάσεων στην εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας. Τα παιδιά προσεγγίζουν αποτελεσματικά την γλώσσα ώστε να σταθεροποιήσουν τις γνώσεις τους μέσω εξειδικευμένων βιβλίων, μοντέρνου οπτικοακουστικού υλικού, έμπειρων καθηγητών σε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον.

Μέλημά μας είναι το παιδί να αγαπήσει τη γλώσσα και να έρχεται στο μάθημα ευχάριστα, γι’ αυτό και ασχολούμαστε με κάθε μαθητή ξεχωριστά σε προσωπικό επίπεδο!!

 my choice playlearn

ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΩΡΟ ΣΧΟΛΙΚΗ ΤΣΑΝΤΑ, ΚΑΣΕΤΙΝΑ, ΤΕΤΡΑΔΙΟ, ΜΟΛΥΒΙ ΚΑΙ ΜΑΣΚΑ ! ! !

Ξεχωρίζουμε για την καλύτερη μέθοδο διδασκαλίας και την κορυφαία ποιότητα που προσφέρουμε τόσο στους μικρούς μαθητές όσο και στους ενήλικες!

Για περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο πρόγραμμα Αγγλικών και για οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα, αλλά και για τις Προσφορές και τις Ειδικές Τιμές μπορείτε να επικοινωνήσετε με το MY CHOICE!

my choice front

ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΄΄MY CHOICE΄΄

ΤΣΕΟΥ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ

ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 41 – 23310 77555

ΚΙΜΩΝΟΣ 7(ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ) – 23310 74027

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69