tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Επιμόρφωση Προσωπικού Ιδιωτικής Ασφάλειας – SECURITY

Στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Easy Education μπορείτε να παρακολουθήσετε το εξειδικευμένο σεμινάριο Προσωπικού Ιδιωτικής Ασφάλειας (Security).

Το σεμινάριο αυτό οδηγεί σε πιστοποίηση και άδεια προσωπικού ασφαλείας έπειτα από εξετάσεις του ΚΕ.ΜΕ.Α. Το πρόγραμμα οδηγεί σε Κρατικό Δίπλωμα και Αποτελεί μια καθαρή Επαγγελματική επιλογή υποστηρίζοντας την ανεύρεση εργασίας διευρύνοντας τους προς επιλογήν τομείς απασχόλησης.

Βάσει της ΚΥΑ 4892/1/76-Γ και της τροποποίησης του νόμου Ν.3707/2008 που αφορά στο Προσωπικό Ασφαλείας Ιδιωτικών Επιχειρήσεων Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας, κάθε εργαζόμενος στον κλάδο της ιδιωτικής ασφάλειας (είτε εργάζεται σε εταιρεία security, είτε ως φύλακας κτλ.), πρέπει να κατέχει άδεια η οποία εκδίδεται από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Διάρκεια: 105 ώρες

Έναρξη: Τακτική Έναρξη πρωϊνών ή απογευματινών τμημάτων

Συμπληρώστε την αίτηση και ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας. 

Σε ποιους απευθύνεται:

Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε εργαζόμενους αλλά και μη σχετικούς με τον κλάδο της ιδιωτικής ασφάλειας. Έχει διάρκεια 105 ώρες και Τμήματα ξεκινούν συνεχώς.

Οι συμμετέχοντες εκπαιδευόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο και από το χώρο τους.

Συμπληρώστε την αίτηση και ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας. 

Η ολοκλήρωση του προγράμματος τηλεκατάρτισης με αντικείμενο «Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας» οδηγεί στη λήψη βεβαίωσης παρακολούθησης του εν λόγω επιμορφωτικού προγράμματος, απαραίτητο δικαιολογητικό για τη συμμετοχή των ενδιαφερομένων στις εξετάσεις πιστοποίησης είτε για να εκδώσουν τη σχετική άδεια ώστε να απασχοληθούν στη συγκεκριμένη ειδικότητα είτε για να ανανεώσουν την υπάρχουσα άδειά τους, σύμφωνα με το Κανονιστικό Πλαίσιο Πιστοποίησης Επαγγελματικών (ΦΕΚ Β 2899 και ΦΕΚ Β 25). Επιπλέον, αναλαμβάνουμε το διαδικαστικό κομμάτι για την εξετάσεις, με την προετοιμασία του φακέλου του κάθε εκπαιδευόμενου μας για τις εξετάσεις του ΚΕ.ΜΕ.Α.

Εγγραφές καθημερινά!!

Κεντρικά Γραφεία: Εληάς 1 & Κεντρικής 5, Βέροια

Τηλέφωνο: 23310 22004

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 π.μ – 20:00 μ.μ

easy LOGO BLUE

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69