tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ημαθία: Υψηλότερος ο αριθμός των κρουσμάτων αλλά χωρίς προβλήματα Δημοτικά και Νηπιαγωγεία

Επέστρεψαν σήμερα στα σχολεία τους μετά τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές μαθητές και εκπαιδευτικοί. Την πρώτη ημέρα λειτουργίας δημοτικών και νηπιαγωγείων στην Ημαθία δεν παρουσιάστηκαν προβλήματα. Ο αριθμός των μολύνσεων από covid στους εκπαιδευτικούς ήταν πολύ υψηλότερος συγκριτικά με τον αριθμό της τελευταίας εβδομάδας λειτουργίας των σχολείων αλλά οι απουσίες καλύφθηκαν εκ των έσω στα διδακτήρια.

Πριν κλείσουν τα σχολεία, 3-4 εκπαιδευτικοί δηλώθηκαν θετικοί με κορονοϊό ενώ ο αριθμός αυτός έφτασε σήμερα τους 40. Όπως μας εξήγησε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δημήτρης Πυρινός, αυτό οφείλεται στο ότι ελέγχονται και οι εμβολιασμένοι εκπαιδευτικοί και φυσικά στην μεταδοτικότητα της μετάλλαξης "Ο". Σύμφωνα με τον κ. Πυρινό, σε κανένα σχολείο δεν παρουσιάστηκαν περισσότερες από δυο μολύνσεις εκπαιδευτικών και οι απουσίες καλύφθηκαν εκ των έσω.

Αναφορικά με τον αριθμό των μαθητών που δηλώθηκαν θετικοί, ο κ. Πυρινός είπε ότι δεν υπάρχει ο ακριβής αριθμός τους ωστόσο και εδώ είναι αναλογικά αυξημένος. Ανεπίσημες πηγές αναφέρουν ότι πλησίασαν τα 100.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69