tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Επιμορφωτική υποστηρικτική δράση για τους γονείς του 2ου Γυμνασίου Βέροιας

Στο πλαίσιο των επιμορφωτικών-υποστηρικτικών δράσεων της σχολικής χρονιάς 2021-2022, την Τετάρτη 16-3-2022 και ώρα 18:00μμ πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή ενημερωτική συνάντηση των Γονέων και Κηδεμόνων του «Αλεξάνδρειου» 2ου Γυμνασίου Βέροιας σε συνεργασία με το επιστημονικό προσωπικό του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών με θέμα «Οι συγκρούσεις στην οικογένεια και η διαχείρισή τους».

Εισηγήτριες  ήταν η κ. Έφη Τσαπαροπούλου-Ψυχολόγος, η κ. Χαρούλα Νατσιοπούλου-Κοινωνική Λειτουργός και η κ. Σταυρούλα Λυμούση-Νομική Σύμβουλος, οι οποίες ανέπτυξαν το θέμα σχετικά με τα αίτια της εκδήλωσης των συγκρούσεων ανάμεσα στα παιδιά και στους γονείς, τις συνέπειες για όλα τα μέλη της οικογένειας και τους τρόπους διαχείρισης των κρίσεων αυτών, από ψυχολογική, κοινωνιολογική και νομική πλευρά.

Ακολούθησε γόνιμος διάλογος ανάμεσα στις Εισηγήτριες και στους γονείς, ενώ παράλληλα όλοι παραδέχτηκαν τη σημασία της έγκαιρης παρέμβασης και του καίριου λόγου που παίζει και το σχολείο στη διαχείριση των κρίσεων αυτών.

"Ευχαριστούμε θερμά το επιστημονικό προσωπικό του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών και ευελπιστούμε σε μία νέα συνεργασία του σχολείου μας μαζί τους!", αναφέρει η ανακοίνωση του σχολείου.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69