tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Διευθυντικό καλωσόρισμα στους νεοδιοριζόμενους εκπαιδευτικούς

Ο Διευθυντής της Δεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας Αθανάσιος Αλατζόγλου με ανακοίνωσή του καλωσορίζει τους νεοδιοριζόμενους εκπαιδευτικούς. Αναλυτικά:

"Αγαπητές συναδελφισσες, Αγαπητοί συνάδερφοι, 

Αρχικά θα θέλαμε να σας συγχαρούμε για τον μόνιμο διορισμό σας στη ΔΔΕ Ημαθίας, επιτυχία αντάξια των προσόντων και των προσπαθειών σας. 

Σας καλωσορίζουμε στη μεγάλη εκπαιδευτική μας οικογένεια με ιδιαίτερη χαρά. Τόσο εγώ και οι συνεργάτες μου, σύσσωμο το διοικητικό προσωπικό της διεύθυνσης κ οι συνεργαζόμενοι φορείς (ΚΕΔΑΣΥ, υπεύθυνος σχολικών δραστηριοτήτων, υπεύθυνος φυσικής αγωγής), θα είμαστε στο πλευρό σας για μια ομαλή κ εύκολη προσαρμογή στον τόπο μας, δύσκολη κυρίως για όσους αφήνουν πίσω τους οικογένεια κ αγαπημένα πρόσωπα. 

Εργαζόμαστε όλο το καλοκαίρι για την επίλυση των διοικητικών και πρακτικών ζητημάτων που αφορούν τις σχολικές σας μονάδες (στελέχωση, διανομή βιβλίων, εξοπλισμός, κλπ) έτσι ώστε εσείς να αφοσιωθείτε απερίσπαστοι στο διδακτικό κ εκπαιδευτικό σας έργο. 

Είμαστε βέβαιοι ότι η σχολική χρονιά που έρχεται θα είναι γόνιμη και δημιουργική. Μην ξεχνάτε ότι τα δικά σας κατορθώματα γεμίζουν με χαρά όχι μόνο τους μαθητές κ τους γονείς τους αλλά και όλους εμάς. Διότι αποτελούμε όλοι αλληλένδετα τμήματα του ίδιου οργανισμού, αυτού της εκπαίδευσης, η αγαστή συνεργασία των οποίων εγγυάται την παροχή της υψηλότερης ποιότητας εκπαίδευσης στους μαθητές και τις μαθήτριές μας. 

Τόσο η διοίκηση της ΔΔΕ Ημαθίας όσο και οι διευθυντές των σχολικών μονάδων αρμοδιότητάς μας, αλλά και παλαιότεροι συνάδερφοι σας, θα είμαστε στο πλευρό σας για οτιδήποτε χρειαστείτε. 

Με ειλικρινή αισθήματα εκτίμησης και εγκαρδιότητας". 

 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69