tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πρόβλημα στην μετακίνηση των Ναουσαίων μαθητών του Μουσικού Σχολείου καταγγέλλει ο Σύλλογος Γονέων (βίντεο)

Πρόβλημα στην μετακίνηση των μαθητών που προέρχονται από τον δήμο Νάουσας (32 μαθητές) προς το Μουσικό Σχολείου κατήγγειλε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων σε συνέντευξη τύπου.

Η πρόεδρος Δέσποινα Παρίση τόνισε ότι η ενημέρωση από την Περιφέρεια ανέφερε ότι από φέτος θα εφαρμοστεί η νομοθεσία και θα δοθεί προτεραιότητα στην μετακίνηση με τα λεωφορεία της γραμμής και όχι με μίσθωση λεωφορείου μόνο για τους μαθητές. Η κ. Παρίση τόνισε ότι η επιλογή αυτή δημιουργεί μια σειρά από προβλήματα. Το πρώτον είναι ότι τα πρωινά λεωφορεία της Νάουσας είναι γεμάτα κόσμο που πηγαίνει στην εργασία του και δεν μπορούν να μεταφέρουν και παιδιά με μουσικά όργανα. Το δεύτερο θέμα είναι το ωράριο των απογευματινών λεωφορείων το οποίο δεν βολεύει και θα χάνουν πολλές ώρες οι μαθητές στον δρόμο.

Πάντως, παρότι δεν έχει βρεθεί επίσημη λύση, σήμερα αλλά και τις επόμενες ημέρες το ΚΤΕΛ μετέφερε και θα συνεχίσει να μεταφέρει τους μαθητές με μαθητικό δρομολόγιο.

Στην συνέντευξη τύπου παραβρέθηκαν, ο διευθυντής του Σχολείου Γιάννης Γεωργουδάκης και περιέγραψε αναλυτικά το πρόγραμμα και η πρόεδρος της ΕΛΜΕ Βαρβάρα Σαράντη η οποία δήλωσε την στήριξη στο αίτημα μαθητών και γονιών.

«Δεν είμαστε ελίτ. Το σχολείο είναι λαϊκό. Σε ότι έχει να κάνει με τον δήμο (σ.σ. σίτιση) όλα είναι λυμένα. Με την μετακίνηση έχουμε πρόβλημα. Είναι ένα πρόβλημα που θα έπρεπε να είχε λυθεί το καλοκαίρι» σχολίασε η κ. Παρίση.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69