tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Αναγνωρισμένο πιστοποιητικό αγγλικών με δωρεάν συμμετοχή σε εξετάσεις

ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή σε εξετάσεις με μόνο ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής, αναγνωρισμένο από Ελληνικό δημόσιο & ΑΣΕΠ και ισχύ ΔΙΑ ΒΙΟΥ και για το επίπεδο του Proficiency.

Το TOEIC® με περισσότερους από 5 εκατομμύρια υποψήφιους σε όλο τον κόσμο κάθε χρόνο, είναι ο ηγέτης στις εξετάσεις πιστοποίησης Αγγλικής γλώσσας, και με τη συχνή διεξαγωγή εξετάσεων, το πιο ευέλικτο τεστ στην Ελλάδα.

Πλέον το ΑΣΕΠ και το ελληνικό δημόσιο κάνει αποδεκτό και το ΕΠΙΠΕΔΟ του PROFICIENCY. Δείτε εδώ την ανανεωμένη λίστα αποδεκτών πιστοποιητικών.

Μπορείτε να συμμετάσχετε ΔΩΡΕΑΝ στις εξετάσεις TOEIC Listening and Reading και για το επίπεδο Proficiency (C2) για τον μήνα ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ!

Όπως για όλα τα επίπεδα του TOEIC έτσι και για το επίπεδο του PROFICIENCY ισχύουν τα παρακάτω:

  • Εύκολη δομή & περιεχόμενο εξετάσεων (Listening and Reading)
  • Εξετάσεις συνεχώς σε όλη την Ελλάδα
  • ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στις εξετάσεις.
  • ΔΩΡΕΑΝ προετοιμασία
  • Δεν πληρώνεις παράβολο για να συμμετάσχεις στις εξετάσεις!

Το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης, Easy Education, στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, σε συνεργασία με την Ελληνοαμερικανική Ένωση, όντας άρρηκτα συνδεδεμένο με το σύνολο των εκπαιδευομένων πανελλαδικά και επιθυμώντας την περαιτέρω υποστήριξή τους, παρέχει το δικαίωμα για δωρεάν εξ αποστάσεως προετοιμασία και για δωρεάν άμεση συμμετοχή σε εξετάσεις Αγγλικής Γλώσσας με σκοπό να συμβάλλει καταλυτικά στην επιμόρφωση και πιστοποίηση όσο το δυνατόν περισσότερων ενδιαφερόμενων.

Προσοχή: Η δράση είναι διαθέσιμη για περιορισμένες θέσεις. Εξασφαλίστε μία θέση άμεσα.

 Παρόλο που η  δωρεάν συμμετοχή είναι διαθέσιμη μόνο μία φορά για κάποιον, τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης Easy Education έχουμε εξασφαλίσει, για τους μαθητές μας που έχουν δώσει ήδη εξετάσεις TOEIC και έχουν εκδώσει το πτυχίο τους, τη δυνατότητα να δώσουν ΞΑΝΑ ΔΩΡΕΑΝ για το επίπεδο του PROFICIENCY!

Ο υποψήφιος έχει οικονομική υποχρέωση ΜΟΝΟ ΕΑΝ θέλει να εκδώσει το πτυχίο του και αφού βγουν τα αποτελέσματα της εξέτασης (150 ευρώ).

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε τηλεφωνικά και να φανούμε χρήσιμοι με τις υπηρεσίες μας στο 23111 10186 (Δευ-Παρ 10.00-17.00).

Σε περίπτωση που δεν σας ενδιαφέρει κάτι τόσο άμεσο αλλά επιθυμείτε οργανωμένα μαθήματα εκμάθησης της Αγγλικής γλώσσας με καθηγητή και μετέπειτα συμμετοχή σε εξετάσεις, τότε μπορείτε να επιλέξετε το πρόγραμμα ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ της Easy Education. Μάθετε περισσότερα εδώ.

Ή να συνδυάσετε το πρόγραμμα Αγγλικών της επιλογής σας με ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ. Η Easy Education προσφέρει ΕΚΠΤΩΣΗ 15% σε όσους επιλέξουν ταυτόχρονη παρακολούθηση προγράμματος εκμάθησης ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΑΓΓΛΙΚΩΝ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο 23111 10186 (Δευ-Παρ 10.00-17.00)  ή αποστέλλοντας άμεσο ηλεκτρονικό μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Easy Education, www.easy-education.gr

Υπεύθυνος Σπουδών: Μουρτζίλας Γ. Νικόλαος

Εδώ τα βρίσκεις ΌΛΑ!!

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69