tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

1.000€ εκπαιδευτικό επίδομα με τα νέα επιδοτούμενα προγράμματα

Easy Education | Επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης για ΑΝΕΡΓΟΥΣ & ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ με εκπαιδευτικό επίδομα έως 1.000€

Η δράση που αφορά ΑΝΕΡΓΟΥΣ υλοποιείται στα πλαίσια αναβάθμισης δεξιοτήτων «νέας γενιάς», από τη ΔΥΠΑ,  για 80.000 ανέργους, με χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας.

Σήμερα είναι ενεργή η Δ’ΦΑΣΗ αιτήσεων όπου μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή κάτοχοι κάρτας ανεργίας ώστε να συμμετάσχουν στα προγράμματα κατάρτισης και να λάβουν επίδομα έως 1.000€.

Πώς θα δηλώσετε συμμετοχή

Για να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας στη δράση αυτή μπορείτε να κάνετε την ΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ ΕΔΩ, ώστε να σας βοηθήσουμε με την συγκέντρωση των δικαιολογητικών και την συμμετοχή στο πρόγραμμα κατάρτισης της επιλογής σας.

Το επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης, που αφορά 150.000 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ θα υλοποιηθεί στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης- NextGenerationEU, στην προσπάθεια συμπλήρωσης, ενίσχυσης και αναβάθμισης των γνώσεων του εργατικού δυναμικού, και του εκσυγχρονισμού της οικονομίας.

Η  κατάρτιση θα έχει σημαίνοντα ρόλο ως «όπλο» για την οικονομία του αύριο και για τη δημιουργία ίσων ευκαιριών για όλους, σε μια αγορά εργασίας όπου οι ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες θα αποτελούν βασικό «εργαλείο» για την ανέλιξη και την αύξηση της παραγωγικότητας.

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός αποτελεί βασική προτεραιότητα της ΕΕ. Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο συμβάλει στη διαμόρφωση των πολιτικών που ενισχύουν την αξιοποίηση των νέων ψηφιακών τεχνολογιών στην Ευρώπη, δημιουργούν νέες ευκαιρίες για επιχειρήσεις και καταναλωτές, στηρίζουν την πράσινη μετάβαση της ΕΕ και την εκπλήρωση του στόχου της για κλιματική ουδετερότητα έως το 2050, στηρίζουν τους πολίτες στην απόκτηση ψηφιακών δεξιοτήτων και την κατάρτιση των εργαζομένων και συμβάλουν στη ψηφιοποίηση των δημόσιων υπηρεσιών, διασφαλίζοντας παράλληλα τον σεβασμό των βασικών δικαιωμάτων και αξιών.

Πώς θα δηλώσετε συμμετοχή

Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος που θα βρείτε ΕΔΩ και ένας εκπαιδευτικός σύμβουλος θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας, για να σας ενημερώσει πλήρως για τα δικαιολογητικά και την διαδικασία υποβολής της αίτησης.

Ποια είναι τα αντικείμενα κατάρτισης;

1. ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΓΝΩΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ή ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ Η/Υ

2. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ (E-COMMERCE)

3. ONLINE BRANDING & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

4. ΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

5. ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ (LOGISTICS)

6. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ & ΔΙΚΤΥΩΝ

7. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ SMART BUILDING

8. ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΣΤΙΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ

9. ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ & ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

10. ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΚΟΝΑΣ

11. ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΡΓΟΥ (PROJECT MANAGEMENT)

12. ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (BIG DATA)

13. ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΗ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑΣ (CONTENT AND LANGUAGE INTEGRATED LEARNING – CLIL)

14. ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ: ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΝ - ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ & ΕΝΔΟΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

15. ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ, ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Μέσα στα προγράμματα που μπορείτε να επιλέξετε είναι και οι «Βασικές δεξιότητες χρήσης Η/Υ». Αυτό σημαίνει πως μπορείτε να αποκτήσετε ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ αναγνωρισμένο από Ελληνικό δημόσιο και ΑΣΕΠ και ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ να λάβετε και το εκπαιδευτικό επίδομα των 1.000€..!!

Γιατί να επιλέξετε το ΚΔΒΜ Easy Education;

  • Το https://easy-education.gr/">ΚΔΒΜ Easy Education είναι αδειοδοτημένο και μετέχει επίσημα στο Μητρώο Παρόχων της Δ.ΥΠ.Α. (πρώην ΟΑΕΔ). Αυτή την περίοδο υλοποιεί το πρόγραμμα αναβάθμισης δεξιοτήτων «νέας γενιάς» για 80.000 ανέργους, με χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας, της Δ.ΥΠ.Α.
  • Πληρεί όλες τις προδιαγραφές που θέτει το τελευταίο θεσμικό πλαίσιο για την υλοποίηση προγραμμάτων κατάρτισης με 20 μόνιμους εργαζόμενους.
  • Έχει δυναμικότητα 187 άτομων (δυνατότητα ταυτόχρονης παρακολούθησης προγραμμάτων ανά ώρα).
  • Διαθέτει 4 ιδιόκτητες πλατφόρμες τηλεκατάρτισης.
  • Διαθέτει αίθουσες διδασκαλίας 40 τ.μ., με διπλάσιο ποσοστό από το απαιτητό περί φυσικού αερισμού και φωτισμού
  • Είναι η μεγαλύτερη εκπαιδευτική δομή στο Ν. Ημαθίας με συνολικά 550 τ.μ. χώρων διοίκησης, εκπαίδευσης και υποδοχής και 3 δομές σε σημεία κλειδιά του ιστορικό κέντρου της Βέροιας, για να παρέχει εύκολη πρόσβαση στο σύνολο των εκπαιδευομένων της πόλης.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, παραμένουμε στη διάθεση σας!

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας:

Τηλ.: 2311110186 (10:00 - 20:00)

Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69