tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κοινωνική παροχή: Δωρεάν συμμετοχή σε εξετάσεις Αγγλικών

Προετοιμαστείτε με το δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό και συμμετέχετε σε επίσημη διαδικασία εξετάσεων επίσης εντελώς δωρεάν! Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να εκδώσετε το αναγνωρισμένο από ΑΣΕΠ, Ελληνικό δημόσιο & ιδιωτικό τομέα πιστοποιητικό σας στα ΑΓΓΛΙΚΑ, που αποτελεί μια εκ των βασικότερων δεξιοτήτων! Ενισχύστε το βιογραφικό σας με γνώσεις στην παγκόσμια γλώσσα αποδεικνύοντας ότι είστε έτοιμοι να επικοινωνήσετε οτιδήποτε αιτηθεί.

Εξασφαλίστε πιστοποίηση σε επίπεδα από Pre-Lower έως Proficiency!

Εξετάσεις μόνο με ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής.

Χωρίς αρνητική βαθμολογία & Χωρίς προφορικά και εκθέσεις.

Δηλώστε δωρεάν συμμετοχή σε πιστοποίηση της αγγλικής γλώσσας. Οι εξετάσεις είναι αναγνωρισμένες από τον ΑΣΕΠ και διεξάγονται από την Ελληνοαμερικανική Ένωση. Τα εξέταστρα καταβάλλονται μόνο σε περίπτωση επιτυχίας στις εξετάσεις και εφόσον επιθυμείτε την έκδοση του πιστοποιητικού!

Για δήλωση συμμετοχής κάνετε κλικ εδώ, και για πληροφορίες καλέστε στον πανελλαδικό αριθμό 23111 10186

Τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης, Easy Education, στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, σε συνεργασία με την Ελληνοαμερικανική Ένωση, όντας άρρηκτα συνδεδεμένο με το σύνολο των εκπαιδευομένων πανελλαδικά και επιθυμώντας την περαιτέρω υποστήριξή τους, παρέχουν το δικαίωμα για δωρεάν εξ αποστάσεως προετοιμασία και για δωρεάν άμεση συμμετοχή σε εξετάσεις Αγγλικής Γλώσσας* με σκοπό να συμβάλλει καταλυτικά στην επιμόρφωση και πιστοποίηση όσο το δυνατόν περισσότερων ενδιαφερόμενων. 

Η δράση είναι διαθέσιμη για περιορισμένες θέσεις. Εξασφαλίστε μία θέση άμεσα.

Η δράση αφορά ημερομηνίες εξέτασης έως και τον Μάρτιο!

Εφόσον πετύχετε στις εξετάσεις και θέλετε να εκδοθεί το πτυχίο σας, τότε και μόνο καλείστε, σε διάστημα ενός μήνα από την έκδοση των αποτελεσμάτων, να καταβάλλετε το παράβολο αξίας 150€.

Σε περίπτωση που δεν σας ενδιαφέρει κάτι τόσο άμεσο αλλά επιθυμείτε οργανωμένα μαθήματα εκμάθησης της Αγγλικής γλώσσας με καθηγητή και μετέπειτα συμμετοχή σε εξετάσεις, τότε μπορείτε να επιλέξετε το πρόγραμμα ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ της Easy Education. Μάθετε περισσότερα εδώ.

Ή να συνδυάσετε το πρόγραμμα Αγγλικών της επιλογής σας με ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ. Η Easy Education προσφέρει ΕΚΠΤΩΣΗ 15% σε όσους επιλέξουν ταυτόχρονη παρακολούθηση προγράμματος εκμάθησης ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΑΓΓΛΙΚΩΝ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο 23111 10186 (Δευ-Παρ 10.00-17.00)  ή αποστέλλοντας άμεσο ηλεκτρονικό μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Easy Education, www.easy-education.gr

Υπεύθυνος Σπουδών: Μουρτζίλας Γ. Νικόλαος

Εδώ τα βρίσκεις ΌΛΑ!!

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69