tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Γνωριμία με παραολυμπιακά αθλήματα στο Γυμνάσιο Κοπανού

Την ευκαιρία να γνωρίσουν ορισμένα από τα παραολυμπιακά αθλήματα και να συμμετέχουν σε βιωματικές δράσεις προσομοίωσης αυτών, είχαν οι μαθητές του Γυμνασίου Κοπανού Ναούσης, την Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023.

Η Διεύθυνση του σχολείου, αποφάσισε να συμμετέχει και να υλοποιήσει το εγκεκριμένο από το Ι.Ε.Π. εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες με τίτλο "Παραολυμπιακά Αθλήματα" και για το λόγο αυτό, παραβρέθηκε στο σχολείο ο Εκπαιδευτικός Φ.Α. και Πιστοποιημένος Προπονητής ΑμεΑ κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρος και Τεχνικός Διευθυντής του "Εν Σώματι Υγιεί" ο οποίος βρίσκεται στη λίστα της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ για επισκέψεις στα σχολεία της περιοχής της Κεντρικής Μακεδονίας.

Αφού έγινε μια μικρή εισαγωγή στον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας το προσαρμοσμένου αθλητισμού με προβολή φωτογραφιών και βίντεο, οι μαθητές είχαν την ευκαιρία, μέσα από στοχευμένες βιωματικές δράσεις να φέρουν τον εαυτό τους στη θέση ενός αθλητή με αναπηρία και να εξασκηθούν σε προσαρμογές των αθλημάτων και διαφόρων άλλων ασκήσεων. Ανάμεσα στα παραολυμπιακά αθλήματα που εξασκήθηκαν τα παιδιά ήταν ο Στίβος, το Ποδόσφαιρο Τυφλών, το Goalball , το Boccia και η Πετοσφαίριση Καθιστών.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69