tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας η Π.Υ. Αλεξάνδρειας

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Φροντίζω το περιβάλλον», οι μαθητές του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αλεξάνδρειας συμμετείχαν σε δράσεις που αφορούν την προστασία των ατόμων σε καταστάσεις φυσικών καταστροφών.

Για αυτό το λόγο, επισκέφθηκαν την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022 την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αλεξάνδρειας, όπου είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα οχήματα της πυροσβεστικής, να ενημερωθούν για τον πολλαπλό ρόλο βοήθειας της Πυροσβεστικής προς τους πολίτες με τηλεφωνική κλήση στον αριθμό 199 σε περίπτωση πυρκαγιάς, απεγκλωβισμό ατόμων σε ασανσέρ, σε σοβαρά τροχαία ατυχήματα και σε περίπτωση αναζήτησης ατόμων εγκλωβισμένων σε δύσβατες περιοχές.

Επίσης, την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023 το προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλεξάνδρειας επισκέφτηκε το σχολείο και πραγματοποίησε επίδειξη πυρκαγιάς και τεχνικών πυρόσβεσης στην αυλή του σχολείου, όπου προκλήθηκε φωτιά και ακολούθησε κατάσβεση αυτής από το ειδικό κλιμάκιο της πυροσβεστικής, για εκπαιδευτικούς σκοπούς.

Το ενδιαφέρον όλων των μαθητών του σχολείου ήταν μεγάλο και οι Πυροσβέστες με αγάπη, κατανόηση και ευαισθησία βοήθησαν τα παιδιά και απάντησαν σε όλες τις απορίες τους.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69