tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εκπαιδευτικό σεμινάριο στο υλικό "Το σχολείο που Ονειρεύομαι- Ταξίδι στο Όνειρο " στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση

Η "Πρόσβαση" στις 6,7 και 8 Μαρτίου σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ΠΕ Ημαθίας πραγματοποίησε εκπαιδευτικό σεμινάριο σε δασκάλες Δημοτικών Σχολείου του Νομού στο πρόγραμμα Πρόληψης του ΟΚΑΝΑ- Κέντρου Πρόληψης ΠΡΟΝΟΗ "Το σχολείο που Ονειρεύομαι- Ταξίδι στο Όνειρο ", το οποίο αξιοποιεί την προσέγγιση της Καταξιωτικής Συστημικής Διερεύνησης για τη δημιουργία ενός σχολείου πιο Δημοκρατικού και Συνεργατικού.

"Το τριήμερο αυτό, εργαστήκαμε από κοινού για να δημιουργήσουμε ένα χώρο σεβασμού και ασφάλειας, ώστε να μοιραστούμε ιστορίες υπερηφάνειας, να αναδείξουμε τη μοναδικότητά μας και να φωτίσουμε τις αξίες που θα μας επιτρέψουν να ονειρευτούμε και να αναπτύξουμε πρακτικές φροντίδας και εμπερίεξης στη σχολική κοινότητα. Επιπλέον οι εκπαιδευτικοί είχαν τη δυνατότητα μέσα σε ένα κλίμα εμπιστοσύνης να επεξεργαστούν συναισθήματα απώλειας, ανασφάλειας και άγχους, να αναζητήσουν και να ενισχύσουν αποθέματα που λειτουργούν ως κινητήριος δύναμη και καθοδηγούν τις επιλογές και τον τρόπο δράσης τους και να ενισχύσουν ικανότητες επαναπροσδιορισμού και ιεράρχησης νέων στόχων.

Ευχαριστούμε όλες τις συμμετέχουσες για την εμπιστοσύνη και την αυθεντικότητα με την οποία πλαισίωσαν αυτό το τριήμερο. Ευχαριστούμε και τη Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ΠΕ Ημαθίας, κ. Έφη Γώτη για τη συνεργασία και την υποστήριξη των προγραμμάτων Πρόληψης στη σχολική Κοινότητα" αναφέρει η ανακοίνωση της "Πρόσβασης".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69