tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Ο κύκλος της Φιλίας” στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας

Την Τρίτη 7 Μαρτίου επισκέφτηκε το 5ο Δημοτικό Σχολείο η ψυχολόγος Ειρήνη Αναγνώστου . Η κ. Αναγνώστου παρουσίασε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα: “ Ο  κύκλος της Φιλίας”, στα τμήματα Α1΄, Β2΄  και Δ2΄ του σχολείου.

"Αφού προετοιμαστήκαμε ζωγραφίζοντας τον καλύτερο -η φίλο -η μας , ακούσαμε το παραμύθι “Ο χαρταετός της φιλίας” , συζητήσαμε για τις έννοιες αγάπη, σεβασμός, συνεργασία, εμπιστοσύνη. Η κ. Αναγνώστου με βιωματικό τρόπο παρουσίασε το θέμα της φιλίας, της διαφορετικότητας και για την σημασία της αποδοχής όλων. Τόνισε ιδιαίτερα τα συναισθήματα που βιώνουμε όταν δεν γινόμαστε αποδεκτοί. Φτιάξαμε κι εμείς τον χαρταετό της φιλίας. Στο τέλος δημιουργήσαμε τον κύκλο της Φιλίας και τραγουδήσαμε το τραγούδι “ Αν όλα τα παιδιά της Γης”.

Ο διευθυντής του σχολείου μας κ. Ζαφειρίου Κων/νος και οι εκπαιδευτικοί Μαστρογιάννη Κατερίνα, Σαββίδου Γεσθημανή, Ιωάννα Αναστασιάδου και Πετρίδου Ανθούλα ευχαριστούν την κ. Αναγνώστου για την όμορφη και ωφέλιμη εκπαιδευτική δράση που παρουσίασε στα παιδιά" αναφέρει η ανακοίνωση του σχολείου.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69