tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ο Μικρός Πρίγκιπας …σε αίθουσα του Γυμνασίου Κοπανού

Ο Μικρός Πρίγκιπας …προσγειώθηκε στην αίθουσα του Α1 στο Γυμνάσιο Κοπανού! Με την υποστήριξη και τη βοήθεια της καθηγήτριας των Εικαστικών Σμυρνάκη Άννας Μαρίας, οι μαθητές ζωγράφισαν στον τοίχο του τμήματός τους μια σκηνή από τον αγαπημένο Μικρό Πρίγκιπα του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ.

Προηγήθηκε συζήτηση με τους μαθητές του τμήματος και τις καθηγήτριες Μητσάνη Κυριακή και Σμυρνάκη Άννα Μαρία σε σχέση με το θέμα της ζωγραφιάς και το βιβλίο. Η ιστορία του Μικρού Πρίγκιπα έγινε γνωστή σε όλο το τμήμα, συζητήθηκαν οι ιδέες που ανακύπτουν κατά την ανάγνωση του Μικρού Πρίγκιπα, με έμφαση στην αγάπη, την φιλία, την ενσυναίσθηση. Οι μαθητές επέλεξαν τη σκηνή που ήθελαν να απεικονίσουν και, με τη βοήθεια της καθηγήτριας των Εικαστικών, εργάστηκαν με όρεξη για να ολοκληρώσουν τη ζωγραφιά και να ομορφύνουν την αίθουσά τους.

Η δράση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Αυτοαξιολόγησης της Σχολικής Μονάδας και οργανώθηκε από την ομάδα των εκπαιδευτικών που έχουν αναλάβει την οργάνωση και τον καλλωπισμό των αιθουσών της Α΄ Γυμνασίου.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69