tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μαθητικά έργα του ΕΠΑΛ Αλεξάνδρειας παρουσιάστηκαν στο «ΝΟΗΣΙΣ»

Τιμητική παρουσία είχε το ΕΠΑΛ Αλεξάνδρειας στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας –ΝΟΗΣΙΣ, στην έκθεση μαθητικών έργων του Προγράμματος «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ» 2021-22. Μια παράλληλη δράση του 15ου Μαθητικού Συνεδρίου Πληροφορικής, που πραγματοποιήθηκε στις 25-28 Απριλίου 2023 στη Θεσσαλονίκη.

Μαθητές του Τομέα Πληροφορικής «ξενάγησαν» τους επισκέπτες στο «ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ» και μαθητές του Τομέα Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού παρουσίασαν τη λειτουργία του «ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ». Την έκθεση επισκέφθηκαν: ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης κ. Μπαχαράκης Θωμάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Άγγελος Χαριστέας, οι Σχολικές Σύμβουλοι Πληροφορικής κ. Μπαμπαλώνα Ελένη και κ. Αλεξούδα Γεωργία, ο Σχολικός Σύμβουλος Ηλεκτρολόγων κ. Τσίντζος Πέτρος, η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης κ. Μπούτσκου Ευαγγελία, ο plant-manager του ΤΙΤΑΝ κ. Νικολάου Κων/νος και πλήθος μαθητών και εκπαιδευτικών που συμμετείχαν στο Συνέδριο Πληροφορικής.

Η επί σειρά ετών συμμετοχή του σχολείου μας στο Πρόγραμμα «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ» αναβαθμίζει το εκπαιδευτικό έργο μέσα από τη δημιουργικότητα, την καινοτομία και την εξωστρέφεια. Με τη βιωματική και ομαδοσυνεργατική μάθηση, την  εφαρμογή της θεωρίας στην πράξη, τον σχεδιασμό, την έρευνα και την ολοκληρωμένη κατασκευή έργων, αναπτύσσεται η προσωπικότητα, η κοινωνικότητα, οι δεξιότητες και οι κλίσεις των μαθητών μας.

Ευχαριστούμε θερμά την ομάδα Υποστήριξης του ΝΟΗΣΙΣ, ιδιαίτερα την κα Κυριακίδου Αικατερίνη που μας έδωσε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε το έργο μας και τον κ. Ηλιάδη Κων/νο για την βοήθεια του σε όλη την διάρκεια της έκθεσης.

Συγχαρητήρια στους μαθητές μας για την υλοποίηση των ιδιαίτερα απαιτητικών προγραμμάτων, αλλά και για την εξαιρετική παρουσίαση τους!

Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί: Ειρήνη Διούδη, Αναστασία Παπαστεργίου, Ελένη Μπανταβή και Δημήτριος Στογιαννόπουλος, Νικόλαος Δέλλας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69