tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τελευταία για φέτος εκπαίδευση Α' βοηθειών στο Εργαστηριακό Κέντρο Βέροιας

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Μαΐου στο 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Βέροιας, από εθελοντές της Ελληνικής Εταιρείας Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας (ΕΕΕΠΦ) και την ομάδα Α΄ Βοηθειών του Εργαστηριακού Κέντρου, εκπαίδευση σε μέλη του πολιτιστικού συλλόγου Κουμαριάς «Η Ντόλιανη» και άλλους συμπολίτες μας.

Η εκπαίδευση αφορούσε στην Βασική Υποστήριξη Ζωής, την χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή, και την αντιμετώπιση πνιγμονής από ξένο σώμα. Έγινε με Ευρωπαϊκή πιστοποίηση και βάσει των οδηγιών και πρωτοκόλλων του European Resuscitation Council (ERC).

Η ομάδα Α’ βοηθειών του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου, στο πλαίσιο σχεδίου δράσης για εξωστρέφεια και καλές πρακτικές, από τον Ιανουάριο του 2023 οργάνωσε και πραγματοποίησε 10 εκπαιδεύσεις σε μαθητές, εκπαιδευτικούς, νοσηλευτές, υπαλλήλους της Περιφερειακής ενότητας Ημαθίας, το διοικητικό προσωπικό της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, μέλη του δικηγορικού συλλόγου, μέλη του συλλόγου δικαστικών υπαλλήλων Βέροιας, συλλογικότητες και συμπολίτες μας.

Το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο ευχαριστεί τους εθελοντές της ΕΕΕΠΦ για την στήριξη των δραστηριοτήτων, την συντονίστρια της ομάδας Α' βοηθειών κ. Γεωργία Κούτλα, την κ. Αλεξάνδρα Παπαγιάννη, την Γεωργία, την Μαρία, τον Δημήτρη, την Ανιγκέλα για τον σημαντικό αγώνα της εκπαίδευσης των συμπολιτών μας στις Α' βοήθειες, καθιστώντας ταυτόχρονα το σχολείο μας ζωντανό κύτταρο της τοπικής κοινωνίας που προσφέρει γνώση έξω από τα καθιερωμένα.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69