tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Διακρίσεις της περιβαλλοντικής ομάδας του 2ου Γυμνασίου Νάουσας σε πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό

Δυο σημαντικές διακρίσεις πέτυχε η περιβαλλοντική ομάδα του 2ου Γυμνασίου Νάουσας στον πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό με τίτλο «Το κλίμα αλλάζει...αλλάζω ζωή!» που στοχεύει στην ανάδειξη έργων με θέμα τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής και την προσαρμογή σε αυτή.

Τον διαγωνισμό οργάνωσε για δεύτερη συνεχή χρονιά η Eλληνική Εταιρεία Περιβάλλοντος & Πολιτισμού (ΕΛΛΕΤ) – μη κερδοσκοπικό, μη κυβερνητικό σωματείο– που αγωνίζεται από το 1972 για την προστασία του περιβάλλοντος και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Μέσω της συμμετοχής στον διαγωνισμό δόθηκε η δυνατότητα στους μαθητές και τις σχολικές μονάδες να ενεργοποιηθούν αναφορικά με την ενίσχυση της ανθεκτικότητας της χώρας μας έναντι των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής, να συμβάλλουν στην ενδυνάμωση της προσαρμοστικής ικανότητας της ελληνικής κοινωνίας και να βραβευτούν για τις προσπάθειές τους.

Στον φετινό διαγωνισμό συμμετείχαν 123 σχολεία (εκ των οποίων 16 Γυμνάσια) με πάνω από 800 μαθητές σε 4 κατηγορίες. Η περιβαλλοντική ομάδα του Γυμνασίου της Νάουσας κατέκτησε τη δεύτερη θέση στην κατηγορία βίντεο (Γυμνασίων) και την τρίτη θέση στην κατηγορία σύνθεση εικόνων – κολλάζ (Γυμνασίων).

Στη δημιουργία του κολλάζ και του βίντεο- σποτ που είχαν στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού για τις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής συμμετείχαν 16 μαθητές και μαθήτριες του περιβαλλοντικού προγράμματος που πραγματοποιήθηκε τη φετινή χρονιά στο σχολείο με τίτλο «Άλλαξε κλίμα…μπες στο κλίμα!»:

Ελένη Κώστα, Κωνσταντίνα Καραμίχου, Αρίστη Κωνσταντινίδου, Γεωργία Καραμεταξά, Ζωή Λίτου, Έλενα Νούκου, Θεολόγης Τσίλκος, Αναστασία Βασιλείου, Εύα Τράικου, Κατερίνα Μπαχάνου, Αλέξανδρος Καραμπέλκος, Μαίρη Χατζηιωαννίδου, Ναταλή Ταντεβοσιάν, Ρεβέκκα Σίσκου, Βέφα Σακελλάρη, Ιάσων Καρατρούπκος.

Υπεύθυνοι καθηγητές ήταν οι: Αργυρή Mυτιληναίου, Θωμαή Τρύφων, Μαρία Τσελεπίδου και Μιχάλης Ελευθεριάδης. 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69