tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

1+1 δωρεάν μοριοδοτούμενο σεμινάριο - Πάντειο Πανεπιστήμιο Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.

Μην αφήνετε τίποτα να σας περιορίζει: Εγγραφείτε και αποκτήστε πρόσβαση σε υλικό ενός επιπλέον σεμιναρίου

Στην εποχή της συνεχούς εξέλιξης, η σημασία της εκπαίδευσης και της επαγγελματικής ανέλιξης για τους εκπαιδευτικούς και για τους εν δυνάμει εκπαιδευτικούς αποκτά νέα διάσταση. Υπό αυτό το πρίσμα, το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Παντείου Πανεπιστημίου εισάγει έναν πρωτοποριακό κύκλο επιμορφώσεων , προσφέροντας την ευκαιρία για ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση σε ποιοτικό εκπαιδευτικό υλικό και εκπαιδευτικά προγράμματα, ενισχύοντας το επίπεδο γνώσης και δεξιοτήτων των εκπαιδευτικών σε τομείς άμεσου ενδιαφέροντος και απόλυτης συνάφειας του κλάδου.

Με την εγγραφή αποκλειστικά σε ένα από τα κάτωθι 8 μοριοδοτούμενα σεμινάρια, έχετε τη δυνατότητα ΔΩΡΕΑΝ πρόσβασης στο εκπαιδευτικό υλικό ενός δεύτερου επιμορφωτικού προγράμματος. Η επιλογή και του δεύτερου επιμορφωτικού προγράμματος θα πρέπει να γίνει αποκλειστικά από  τη λίστα των κάτωθι 8 προγραμμάτων. Έπειτα της επιλογής δεύτερου προγράμματος, σας παρέχεται η δυνατότητα, εφόσον το επιθυμείτε, έκδοσης πιστοποιητικού έως και 9 μήνες μετά!

Η πρωτοβουλία αυτή, που εντάσσεται στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής και της συνεχούς στήριξης του συνόλου των πολιτών, είναι ειδικά σχεδιασμένη για τους εκπαιδευτικούς, προσφέροντας τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε 8 θεματικούς τίτλους, από την Σχολική Ψυχολογία μέχρι τη Διαπολιτισμική Εκπαίδευση.

Δείτε παρακάτω τα προγράμματα που υπόκεινται της προσφοράς

 
1. Ετήσια επιμόρφωση στη Σχολική Ψυχολογία 

2. Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση και Ψυχολογία της Νεανικής Σχέσης 

3. Θετική Ψυχολογία στην Εκπαίδευση 

4. Ετήσια επιμόρφωση στη Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων 

5. Ετήσια επιμόρφωση στην Παιδοψυχολογία: ολιστική προσέγγιση 

6. Ετήσια επιμόρφωση στη διδακτική της ελληνικής ως δεύτερης ή ξένης γλώσσας 

7. Ετήσια επιμόρφωση στην ειδική αγωγή και εκπαίδευση (Ε.Α.Ε.): ολιστική προσέγγιση 

8. Ετήσια επιμόρφωση στη Διαπολιτισμική Εκπαίδευση 

Η δράση παρέχει εκτεταμένα πλεονεκτήματα για τους συμμετέχοντες. Ανάμεσα σε αυτά, περιλαμβάνονται:

  • Εγγραφή με μόλις 60€ και το συνολικό κόστος συμμετοχής, το οποίο κατατμίζεται σε δόσεις, για κάθε ένα από τα παραπάνω προγράμματα ανέρχεται στα 190 €.  
     
  • Δωρεάν πρόσβαση στο εκπαιδευτικό υλικό ενός επιπλέον σεμιναρίου. 
  • Δώρο επιμόρφωση 100 ωρών αξίας 175€ και λήψη βεβαίωσης παρακολούθησης. 
  • Δωρεάν παρακολούθηση 3 μαγνητοσκοπημένων διαδικτυακών εισηγήσεων (webinars) και λήψη βεβαίωσης παρακολούθησης για τους εξής τίτλους. 
  1. Βίαιη συμπεριφορά ανηλίκων. Αντιμετώπιση αιτιών και υποστήριξη θυμάτων 
  2. Εκπαιδευτικές προκλήσεις στη ψηφιακή εποχή 
  3. Αποτελεσματική επικοινωνία στη διοίκηση ανθρωπίνων πόρων 
  • -50% σε οποιαδήποτε επόμενη επιμόρφωση (πέραν των 8 με τη δυνατότητα δωρεάν συμμετοχής) .
  • Πρόσβαση στην βιβλιοθήκη του Παντείου Πανεπιστημίου και άλλων ελληνικών & ξένων πανεπιστημίων και διαδανεισμός βιβλίων. 
  • Καθημερινή υποστήριξη σε εκπαιδευτικά και διοικητικά θέματα. 
  • Μοριοδοτούμενο αναγνωρισμένο πιστοποιητικό παρακολούθησης με διά βίου ισχύ και την ασφάλεια του Παντείου Πανεπιστημίου. 

Μάθετε περισσότερα

Η δράση αποτελεί μια πρωτοβουλία διευκόλυνσης πρόσβασης  στην ποιοτική, αναγνωρισμένη εκπαιδευτική διαδικασία που οδηγεί στη λήψη επίσημης μοριοδοτούμενης πιστοποίησης. Ταυτόχρονα δημιουργεί τον απαραίτητο συνδετικό κρίκο μεταξύ της θεωρίας και της πράξης, προκειμένου οι εν δυνάμει ή εν ενεργεία εκπαιδευτικοί να θέσουν εαυτούς έτοιμους έναντι των προκλήσεων του σύγχρονου εκπαιδευτικού περιβάλλοντος.

Στη σημερινή κοινωνία της ταχείας εξέλιξης, η συνεχής εκπαίδευση αποτελεί το μοναδικό μέσο για την επίτευξη της προσωπικής και επαγγελματικής ανέλιξης. Το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Παντείου Πανεπιστημίου με αίσθημα ευθύνης έναντι του συνόλου της Ελληνικής Κοινωνίας συμβάλει στην διαδρομή προς την ακαδημαϊκή ανανέωση και αναβάθμιση των γνώσεων και την ανάπτυξη των επαγγελματικών δεξιοτήτων.

Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο: 210 300 97 03
(help desk 10:00 πμ - 6:00 μμ)
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69