tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μαθητική δράση για την ευσθητοποίηση και συμμετοχή σε εθελοντική αιμοδοσία

Σε εξέλιξη βρίσκεται δράση σχολείων της Βέροιας που στοχεύει στην ευαισθητοποίηση ως προς την σημασία της συμμετοχής σε εθελοντική αιμοδοσία των μελών που πληθυσμού που πληρούν τα απαραίτητα κριτήρια. Η Εθελοντική αιμοδοσία που διενεργούν με πρωτοβουλία τους το 1 ο Γ/σιο Βέροιας, το 1 ο ΓΕΛ Βέροιας το 2 ο ΓΕΛ Βέροιας και οι αντίστοιχοι σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων, πραγματοποιείται στο τμήμα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας από την 1 η Απριλίου έως και 5 Απριλίου 2024.

Μαθητές και καθηγητές επισκέφθηκαν τον Δ/ντή Δευτεροβάθμιας Αθανάσιο Αλατζόγλου στον οποίο εξέθεσαν την πρωτοβουλία και την δράση τους, ο οποίος με την σειρά του, τους συνεχάρη για την κίνησή τους και τους ενθάρρυνε να ακολουθήσουν το παράδειγμα που προωθούν όταν με την σειρά τους ενηλικιωθούν, και θα μπορούν πλέον να προσφέρουν και οι ίδιοι αίμα.

Οι εκπαιδευτικοί που στηρίζουν την δράση και συνόδευσαν τους μαθητές είναι οι Τσακελίδου Κωνσταντία, Γιαννοπούλου Νανά, Ζαφειρόπουλος Αλέξανδρος, Βαρελά Μαργαρίτα, Βάχλα Κατερίνα, Τριγγώνη Αλεξάνδρα. Μαζί τους ήταν και πρόεδρος του Συλλόγου του 1 ου ΓΕΛ Βέροιας Δήμητρα Τσερκέζη.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69