tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δεύτερη πανελλήνια θέση για το 3ο Γυμνάσιο Βέροιας σε διαγωνισμό ΚΑΡΠΑ

Την 2η Πανελλήνια θέση κατέκτησε το 3ο Γυμνάσιο Βέροιας στον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΠΑ "KIDS SAVE LIVES- Τα Παιδιά Σώζουν Ζωές".

Ο διαγωνισμός έλαβε χώρα το Σάββατο 13 Απριλίου στο Δημαρχείο Πανοράματος και συμμετείχαν 47 Γυμνάσια της χώρας.

Ήταν ένας απαιτητικός, κουραστικός και δύσκολος αγώνας με διάρκεια πολλών ωρών. Οι διαγωνιζόμενοι ήταν εκεί από το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ. Ο τελικός ολοκληρώθηκε στις 10.30 μμ και ακολούθησαν οι απονομές.

Για το 3ο Γυμνάσιο, αγωνίστηκαν οι μαθήτριες: Αβραμίδου Αννελόρε από την Β' τάξη και η Νικολαΐδου Καλλιόπη από την Γ' τάξη. Αναπληρωματική η Κυριακοπούλου Χριστίνα από την Β' τάξη.

Από την αρχή του διαγωνισμού και μέχρι το τέλος, τα κορίτσια πέτυχαν πολύ υψηλό σκορ, επιδεικνύοντας σταθερότητα, σοβαρότητα, συνέπεια και συγκέντρωση στον στόχο τους! Νίκησαν σχολεία μεγαθήρια με προπλάσματα μέσα στα σχολεία και κατά συνέπεια με προπόνηση πολλών ωρών. Επίσης πολλά σχολεία είχαν προπονητές που ήταν εκπαιδευτές στο Kids save lives, όπως και η νικήτρια ομάδα. Αυτό καθιστά ακόμη πιο σημαντική τη νίκη των κοριτσιών του 3ου γυμνασίου Βέροιας! 

Επιστροφή στο σχολείο με έπαθλο έναν σύγχρονο ημιαυτόματο απινιδωτή! Μα πάνω από όλα, με μια ομάδα πραγματικών διασωστών!

Αξίζει να σημειωθεί ακόμη, ότι δύο από τα κορίτσια πιστοποιήθηκαν ως ανανήπτριες την περασμένη Κυριακή και η τρίτη θα πιστοποιηθεί τον επόμενο μήνα. Τα κορίτσια συντόνισαν, καθοδήγησαν και προπόνησαν οι καθηγήτριες τους Γρηγοριάδου Αναστασία-μαθηματικός και Μυλωνά Μαρία-γυμνάστρια του σχολείου, οι οποίες είναι πιστοποιημένες ανανήπτριες.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69