tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πέτυχε τον σκοπό του το «Πανηγύρι Φυσικών Επιστημών»

Την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024, το 3o Γυμνάσιο Βέροιας συνδιοργάνωσε με τον Δήμο Βέροιας για τρίτη χρονιά ανοιχτή εκδήλωση με τίτλο «Πανηγύρι Φυσικών Επιστημών». Η εκδήλωση είχε προγραμματιστεί να γίνει στο πάρκο της Εληάς, αλλά λόγω καιρού έγινε τελικά στο φουαγιέ του Χώρου Τεχνών.

 

Στην εκδήλωση αυτή 50 μαθητές και μαθήτριες της Γ Γυμνασίου που συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Πειραματίζομαι & Μαθαίνω» του σχολείου, με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών Τσισμανίδη Βασιλείου (Φυσικού) και Νίκα Αικατερίνης (Χημικού), χωρισμένοι σε ομάδες παρουσίασαν, με πολύ μεράκι κι ενθουσιασμό, πειράματα Φυσικής και Χημείας σε μαθητές/τριες Δημοτικού και Γυμνασίου. Στόχος της εκδήλωσης ήταν να μπορέσουν τα παιδιά να έρθουν πιο κοντά στις Φυσικές Επιστήμες και να τις γνωρίσουν με βιωματικό τρόπο.

Η προσέλευση ήταν μεγάλη, καθώς περίπου 450 μαθητές/τριες και 30 εκπαιδευτικοί παρευρέθηκαν σε αυτήν. Σε συζητήσεις με τους παραπάνω φαίνεται ότι η εκδήλωση πέτυχε τον σκοπό της αφού οι περισσότεροι από τους παρευρισκόμενους δήλωσαν ενθουσιασμένοι με την εμπειρία της επαφής με τον θαυμαστό κόσμο των Φυσικών Επιστημών.

"Περιμένουμε με αγωνία να συγκεντρώσουμε τα ερωτηματολόγια αξιολόγησης εκπαιδευτικών και μαθητών/τριών ώστε να υπάρξει μια πιο αντικειμενική καταγραφή των εντυπώσεων και των προτάσεων που θα μας βοηθήσουν στην προσπάθειά μας να βελτιώνουμε συνεχώς τη διοργάνωση του «Πανηγυριού Φυσικών Επιστημών», καθώς και μια πιο ασφαλής εκτίμηση του ποσοστού επίτευξης του στόχου της εκδήλωσης" αναφέρει η ανακοίνωση των διοργανωτών.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος παιδείας του Δήμου Βέροιας κ. Τσιφλίδης, ο Διευθυντής ΔΔΕ Ημαθίας κ. Αλατζόγλου και η περιφερειακή σύμβουλος κ. Τζήμα.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69