tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η έκθεση ξενόγλωσσου βιβλίου στη Νάουσα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η έκθεση ξενόγλωσσου διδακτικού βιβλίου που διοργάνωσε ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ημαθίας - Palso Imathias στη Νάουσα.

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Απριλίου, για πρώτη φορά στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Χρήστος Λαναράς» ΒΕΤΛΑΝΣ.

Οι εκπαιδευτικοί που επισκέφθηκαν την έκθεση παρακολούθησαν ενδιαφέρουσες ομιλίες κι ενημερώθηκαν από τους συμμετέχοντες εκδοτικούς οίκους για τις νέες κυκλοφορίες διδακτικών βιβλίων.

Παράλληλα με την έκθεση διοργανώθηκε για πρώτη φορά ο διαγωνισμός Spelling Bee Contest. Στον διαγωνισμό ορθογραφίας συμμετείχαν μαθητές από επτά φροντιστήρια μέλη του Palso Imathias.

palso naou1

Οι 14 νεαροί μαθητές έπαιξαν με τις λέξεις κι έπειτα από τρεις γύρους διακρίθηκαν οι τρεις πρώτοι, που κέρδισαν πλούσια δώρα.

Οι μαθητές που κέρδισαν (από αριστερά):

1ος Μπαμπάτσης Γεώργιος (τάμπλετ)

2η Παπαδοπούλου Σταυρούλα (πολυμηχάνημα)

3ος Σαββίδης Χρήστος (φορητό ηχείο)

Τα ονόματα των μαθητών  που συμμετείχαν:

Από Νάουσα: οι Χρήστος Σαββίδης και Σταυρούλα Παπαδοπούλου - ΚΞΓ Καζαντζής, Γεώργιος Μπαμπάτσης και Νίκη Χατζηιωαννίδου - ΚΞΓ Δήμπαλας, Έρνεστ Μπόσι και Στέφανος Τσέλιος - ΚΞΓ IDEA

Από Βέροια: Ναταλία Μοτσιοπούλου και Άγγελος Σιδηρόπουλος - ΚΞΓ «Μήτσιου», Γιώργος Γεωργόπουλος και Στέφανος Ανθυμιάδης - ΚΞΓ Stoxos, Αθανάσιος Κελεπούρης και Μιχαήλ-Άγγελος Φύκατας - ΚΞΓ Lingua Praxis

Από Αγκαθιά: Άννα Θεοδωράκη και Δήμητρα Λιακοπούλου - ΚΞΓ Γιδαροπούλου

palso naou2

Το μεσημέρι, μετά την έκθεση, παρατέθηκε γεύμα κατά τη διάρκεια του οποίου τιμήθηκε, από τον Σύλλογο Κέντρων Ξένων Γλωσσών Νομού Ημαθίας και από τον πρώην Πρόεδρο του Συλλόγου Πιερίας Νικόλαο Μάρα, ο επίτιμος Πρόεδρος του συλλόγου Ημαθίας, Γεώργιος Καραμούσας, για την πολυετή προσφορά του.

Θερμές ευχαριστίες στον κόσμο που παρευρέθηκε στην έκθεση και ιδιαίτερα στους εκδοτικούς οίκους Express Publishing και Hamilton House οι οποίοι ήταν χορηγοί της έκθεσης, αλλά και τους Burlington Books, Grivas Publications, MM Publications, Supercourse ELT Publishing καθώς και τον εξεταστικό φορέα ESOL Exams.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69