tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δράση της Περιβαλλοντικής Ομάδας του Γυμνασίου Μακροχωρίου με το Σύλλογο Φίλων Τριποτάμου Βέροιας

Την Τετάρτη, 16 Απριλίου 2024, η Περιβαλλοντική ομάδα του Γυμνασίου Μακροχωρίου υλοποίησε δράση στη παραποτάμια περιοχή του ποταμού Τριπόταμου Βέροιας.

"Συγκεκριμένα, οι «Φυσιοδιασώστες» του σχολείου μας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φίλων Τριποτάμου Βέροιας πραγματοποιήσαμε εθελοντικό καθαρισμό μέρους της παραποτάμιας περιοχής, ενώ συγχρόνως είχαμε την ευκαιρία να αποκτήσουμε σημαντικές γνώσεις τόσο για το ποτάμι, όσο και για την ιστορία του τόπου μας γενικότερα.

Θα θέλαμε λοιπόν, εκ μέρους της διεύθυνσης του σχολείου μας, της υπεύθυνης του Περιβαλλοντικού Προγράμματος Τσουλτσίδου Κωνσταντίας, των συμμετεχόντων εκπαιδευτικών Χατζηγεωργίου Χριστίνας και Πουλιόβαλη Γιάννη αλλά και των μαθητών που παίρνουν μέρος στο πρόγραμμα, να εκφράσουμε τις πιο θερμές μας ευχαριστίες προς τους κυρίους Παπακανάκη Πάρη και Ασλάνογλου Νίκο για την συμβολή τους στην εξαιρετική περιήγησή μας δίπλα στο ποτάμι! Μαθητές και εκπαιδευτικοί αποκομίσαμε τις καλύτερες εντυπώσεις και επιστρέψαμε με την ευχή-υπόσχεση για μια μελλοντική συνεργασία!", αναφέρει η ανακοίνωση.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69