tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νάουσας στον Παιδικό Σταθμό Άνω Ζερβοχωρίου

Την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νάουσας επισκέφθηκε τον Παιδικό Σταθμό Άνω Ζερβοχωρίου και ενημέρωσε τους μικρούς μαθητές για θέματα πυρκαγιάς και αντιμετώπισης εκτάκτων συνθηκών(σεισμό, πλημμύρα, πυρκαγιά κ.λ.π.).

 Η παρουσίαση των Πυροσβεστών υπήρξε εξαιρετική, με μεγάλη ευαισθησία προσέγγισαν τα παιδιά, μίλησαν μαζί τους ,απάντησαν με υπομονή σε όλες τους τις απορίες και τους έμαθαν τον αριθμό έκτακτης ανάγκης"199" που όλοι πρέπει να γνωρίζουμε σε κάθε έκτακτη περίπτωση . Έγινε άσκηση εκκένωσης κτηρίου από τους μικρούς μαθητές και το προσωπικό του σχολείου.

Οι Πυροσβέστες μοίρασαν σε όλα τα παιδάκια το εκπαιδευτικό έντυπο του Καπνούλη. Ο ενθουσιασμός ξεπέρασε κάθε προσδοκία όταν το Πυροσβεστικό όχημα μπήκε στην αυλή του Παιδικού Σταθμού και τα παιδιά μεταμορφώθηκαν σε μικρούς Πυροσβέστες, φόρεσαν τις στολές τους και τα κράνη τους, κράτησαν τη μάνικα και έκαναν πυρόσβεση.

Οι Λιλιπούτειοι μαθητές της Ειρηνούπολης με ενθουσιασμό μπήκαν στο πυροσβεστικό αυτοκίνητο ,πάτησαν το κουμπί και ήχησαν οι σειρήνες. Στο τέλος έγινε επίδειξη χρήσης πυροσβεστήρα στο προαύλιο χώρο στο προσωπικό του Παιδικού Σταθμού και ρίψη επί πραγματικού από όλους.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69