tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πρόστιμα στις εκπρόθεσμες φορολογικές δηλώσεις

eforia-2

Τέθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι σε επαναλειτουργία η εφαρμογή υποβολής φορολογικών δηλώσεων στο TAXIS, την ίδια στιγμή που το υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωνε ότι δεν πρόκειται να δοθεί καμία παράταση για την υποβολή του Ε1 πέραν της 14ης Ιουλίου και ότι οι εκπρόθεσμες δηλώσεις θα επιβαρυνθούν με πρόστιμα.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, μέχρι και χθες Κυριακή είχαν υποβληθεί 4,7 εκατ. δηλώσεις και εκτιμάται ότι εκκρεμούν να υποβληθούν ακόμη περίπου 1 εκατομμύριο. Την ίδια στιγμή, 450.000 δηλώσεις έχουν αποθηκευτεί προσωρινά στο σύστημα.

Το υπουργείο υπογραμμίζει πως την προηγούμενη εβδομάδα και μετά την παράταση που δόθηκε, σημειώθηκε μείωση στον ρυθμό υποβολής των δηλώσεων. Στη βάση αυτή σημειώνει πως ο στόχος της υποβολής των φορολογικών δηλώσεων για το σύνολο των φορολογουμένων μέχρι και την ερχόμενη Δευτέρα 14 Ιουλίου είναι επιτεύξιμος.

«Καλούμε τους Έλληνες φορολογούμενους και τους επαγγελματίες Λογιστές και Φοροτεχνικούς στο χρόνο που απομένει να σπεύσουν και να υποβάλουν τις φορολογικές δηλώσεις διότι νέα παράταση δεν πρόκειται να δοθεί και οι εκπρόθεσμες δηλώσεις επισύρουν την επιβολή προστίμων» υπογραμμίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι οι ώρες στις οποίες το φορτίο είναι χαμηλό και είναι πολύ πιο άμεση η ανταπόκριση του TAXIS είναι μέχρι τις 9:30 το πρωί, από τις 2:00 μέχρι τις 5:00 το απόγευμα και μετά τις 9:30 το βράδυ.

πηγή: www.in.gr 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69