tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τετράωρη στάση εργασίας το Σάββατο και συγκέντρωση για την καταβολή δεδουλευμένων στην πρώην αλυσίδα Αρβανιτίδη

Σε τετράωρη στάση εργασίας το Σάββατο 23 Γενάρη και συγκέντρωση στο κατάστημα στην οδό Καρόλου Ντηλ στη 1 μ.μ. προχωράει το Πανελλαδικό Σωματείο Εργαζομένων στην Επιχείρηση «Αρβανιτίδης ΑΕΕΕ» με αίτημα την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων.

Παράλληλα, την Κυριακή 24 Γενάρη θα γίνει Γενική Συνέλευση στις 6 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, όπου θα υπάρξει ενημέρωση για το Ασφαλιστικό και θα αποφασιστούν νέες κινητοποιήσεις.

Το Σωματείο αναφέρει:

«Η καθυστέρηση των δεδουλευμένων (τρεις μήνες και το επίδομα αδείας), το κλείσιμο καταστημάτων και η μετάθεση των εργαζομένων σε άλλα, άδεια καταστήματα από εμπορεύματα, η τρομοκρατία αλλά και το αβέβαιο μέλλον της επιχείρησης έχουν δημιουργήσει μια άσχημη κατάσταση. Η επιχείρηση από την πλευρά της μας διαχωρίζει επιμελώς, πληρώνοντας σε διαφορετικές ημερομηνίες τους μισθούς. Παρά τις υποσχέσεις ότι θα πληρωνόμαστε κανονικά και σε τακτά χρονικά διαστήματα τίποτε δεν άλλαξε. Καθημερινά γινόμαστε ζητιάνοι αυτών που δικαιούμαστε.

Τέρμα πια στην αναμονή και τις αυταπάτες. Τώρα είναι η ώρα να δείξουμε τη δύναμή μας. Να απαντήσουμε δυναμικά στις απαιτήσεις τους, που μας θέλουν φοβισμένους, απομονωμένους, αδύναμους. Η συσπείρωση και οι αγωνιστικές κινητοποιήσεις επί Αρβανιτίδη είχαν αποτέλεσμα. Το ίδιο δυναμικά πρέπει να απαντήσουμε και τώρα. Δεν πρόκειται να υποχωρήσουμε, δεν πρόκειται να φοβηθούμε. Θα μας βρουν μπροστά τους και θα τους ανατρέψουμε τα σχέδιά τους.

Οι εργοδότες σε συνεργασία με την κυβέρνηση κατεδαφίζουν τον κοινωνικό χαρακτήρα του ασφαλιστικού συστήματος, προετοιμάζονται για ανατροπές στα εργασιακά δικαιώματα. Καταργούν οτιδήποτε σταθερό είχαμε: σταθερή εργασία, σταθερή μέρα ανάπαυσης. Μας ετοιμάζουν μια ζωή μέσα στην αβεβαιότητα».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69