tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Νέα ειδοποιητήρια στους ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ και κίνδυνος κατασχέσεων

oaee

Από την Ομάδα Ανασφάλιστων Ελευθέρων Επαγγελματιών του ΟΑΕΕ Ημαθίας ανακοινώθηκαν τα εξής:

"Από 1/8/2014 το Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (Κ.Ε.Α.Ο.) αποστέλλει νέα ειδοποιητήρια σε ασφαλισμένους - ανασφάλιστους του ΟΑΕΕ, με την απειλή ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ ΑΝ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΙΚΟΣΙ (20) ΗΜΕΡΩΝ δεν τακτοποιήσουν είτε με εξόφληση είτε με ρύθμιση, τις οφειλές τους.

Τα ειδοποιητήρια δεν αφορούν μόνο οφειλές για μεγάλα χρηματικά ποσά, αλλά και μικρά ποσά με αποτέλεσμα το σύνολο των ασφαλισμένων - ανασφάλιστων του ΟΑΕΕ, να διατρέχει τον κίνδυνο της κατάσχεσης διαφόρων περιουσιακών στοιχείων, όπως κατοικίες, κεφαλαιουχικός εξοπλισμός των επιχειρήσεων, καταθέσεις, αλλά και με βάση την τελευταία απόφαση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους (προς το παρόν ισχύει μόνο για την εφορία, αλλά μπορεί εύκολα να επεκταθεί και για οφειλές προς τα Ασφαλιστικά ταμεία) μπορούν εισπρακτικοί μηχανισμοί του κράτους να εισβάλουν στις οικίες και να κατασχέσουν χρήματα, τιμαλφή, έπιπλα κλπ.

Μπροστά αυτό τον φασισμό, και απέναντι στους κοινούς ΑΡΠΑΓΕΣ των περιουσιών μας, εμείς αντιτάσσουμε τα δικά μας όπλα.
Όπλα δικαστικά, όπλα μαζικών κινητοποιήσεων και αντιδράσεων που θα δίνουν μια απάντηση που θα πρέπει να είναι δυναμική και ουσιαστική.

Σαν ομάδα έχουμε ήδη ετοιμάσει την ΑΙΤΗΣΗ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ, την οποία καταθέτουμε στα κατά τόπους γραφεία του ΟΑΕΕ, σε διάστημα 20 ημερών, το οποίο ξεκινά από την ημέρα που πήραμε στα χέρια μας και υπογράψαμε την ειδοποίηση από το ταχυδρόμο. (ΠΡΟΣΟΧΗ όχι από την ημέρα που γράφει εσωτερικά η ειδοποίηση π.χ 1/8/2014).

Σε όσους έχουν έρθει ή θα έρθουν τα ειδοποιητήρια του ΚΕΑΟ, θα πρέπει :

α) να ζητήσουν από τα ΕΛΤΑ αποδεικτικό είσπραξης της ειδοποίησης την οποία έχουν υπογράψει

β) να πάρουν την αίτηση αμφισβήτησης οφειλών από την Ομάδα των Ανασφάλιστων Ελεύθερων. Επαγγελματιών του ΟΑΕΕ και να την συμπληρώσουν, τέλος

γ) να την καταθέσουν σε διάστημα 20 ημερών στα γραφεία του ΟΑΕΕ στη Βέροια, αλλιώς χάνουν το δικαίωμα της νόμιμης αντίδρασης και το ΚΕΑΟ προχωρά σε κατασχέσεις.

Σε διάστημα 50 ημερών ο ΟΑΕΕ ή το ΚΕΑΟ πρέπει να απαντήσουν. Αν δε λάβουμε καμία απάντηση ή λάβουμε αρνητική απάντηση (το σίγουρο) τότε ξεκινάμε τις μαζικές προσφυγές. Για το διάστημα αυτών των ημερών το ΚΕΑΟ ή ο ΟΑΕΕ δεν μπορούν να λάβουν κανένα μέτρο απέναντι στους ανασφάλιστους, όπως και την χρονική περίοδο των προσφυγών (ΠΡΟΣΟΧΗ το διάστημα των 20 ημερών κατάθεσης της αίτησης).

Στο αμέσως χρονικό διάστημα θα κυκλοφορήσει ένα ψήφισμα από την Ομάδα Ανασφάλιστων με τα βασικά αιτήματα μας και θα μαζευτούν υπογραφές, οι οποίες θα αποσταλούν στη Βουλή, στους βουλευτές, στους Δήμους, σε Μαζικούς φορείς κλπ.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ αλλά και για το πως θα λάβατε το έντυπο της Αίτησης Αμφισβήτησης Οφειλών, μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα:

ΒΕΡΟΙΑ: Κωστόπουλος Αναστάσιος 6984753900 - Καμπράνη Μαίρη 6985752431 - Παπάς Γρηγόρης 6948575873 - Ζιώγας Ζήσης 6974637274
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Πάντου Καίτη 6977997808
ΝΑΟΥΣΑ: Φραγκότσης Χρήστος 6937033465

e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69