tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Το Επιμελητήριο Ημαθίας στην 8η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας Κεντρικής Μακεδονίας

Στην 8η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας Κεντρικής Μακεδονίας, από τις 29 Σεπτεμβρίου έως τις 04 Οκτωβρίου 2017, θα συμμετάσχει το Επιμελητήριο Ημαθίας. 

Η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας Κεντρικής Μακεδονίας ξεκίνησε πριν από εννέα χρόνια και αγκαλιάστηκε από τον επιχειρηματικό κόσμο και το ευρύ κοινό αποτελώντας ένα σημαντικό οικονομικό και εμπορικό θεσμό όχι μόνο για την Πιερία αλλά και για την ευρύτερη Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας.

"Σήμερα, σε μια περίοδο που το επιχειρείν δοκιμάζεται έντονα και η χώρα αναζητά την έξοδο από την ύφεση, η αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων μας και η ενδυνάμωση αναπτυξιακών θεσμών όπως η ΕΒΕΠ-Κ.Μ. αποτελούν τον κινητήριο μοχλό για την ανάπτυξη νέων συνεργασιών δημιουργώντας προοπτικές ανάπτυξης των επιχειρήσεων.

Η 8η ΕΒΕΠ –Κ.Μ. 2017 σχεδιάστηκε ώστε να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις των καιρών για αποτελεσματική προβολή. Έτσι, οι εκθέτες θα έχουν τη δυνατότητα να προβληθούν με τον καλύτερο τρόπο σε μια έκθεση που χρόνο με το χρόνο κερδίζει τις εντυπώσεις και στέφεται με επιτυχία, τόσο από πλευράς διοργάνωσης και προβολής όσο και από την υψηλή επισκεψιμότητα που σημειώνει" αναφέρει η ανακοίνωση του Επιμελητηρίου.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69