tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στον πλειστηριασμό μεγάλη εταιρεία που δήλωνε ότι θα κάνει επένδυση στην Ημαθία

Σε πλειστηριασμό βγάζουν οι Τράπεζες περιουσιακά στοιχεία μιας επιχείρησης που ήθελε να επενδύσει και στην Ημαθία. Πρόκειται για Σούκος Ρόμποτς ΑΒΕΕ, από την Λάρισα, μοναδική στο είδος της στον ελληνικό χώρο, η οποία σύμφωνα με το http://www.thessaliaeconomy.grκαλείται να αντιμετωπίσει το πιο δύσκολο εμπόδιο στην ιστορία της, που είναι ο πλειστηριασμός των περιουσιακών της στοιχείων εξ΄αιτίας «κόκκινων» τραπεζικών δανείων.

Σύμφωνα με την Θεσσαλική ιστοσελίδα, η διαδικασία του πλειστηριασμού έχει ορισθεί για τις 8 Νοεμβρίου 2017 στο Ειρηνοδικείο Λάρισας με επισπεύδοντα την τράπεζα Πειραιώς. Πιο συγκεκριμένα πλειστηριάζεται το σύνολο των εγκαταστάσεων της εταιρείας που βρίσκονται στο 9ο χλμ της παλιάς εθνικής οδού Λάρισας – Θεσσαλονίκης, ήτοι: Ένα αγροτεμάχιο – γήπεδο συνολικής έκτασης 38,5 στρεμμάτων, και μαζί το σύνολο των κτιρίων που έχουν ανεγερθεί σε αυτό (βιομηχανικά κτίρια, γραφεία κ.λ.π.) τα οποία είναι εμβαδού 4.478 τ.μ. Στον ίδιο χώρο υπάρχουν επίσης στέγαστρα συνολικής επιφάνειας 924 τ.μ.

Πληροφορίες του thessaliaeconomy.gr αναφέρουν, πάντως, ότι, πέρα από την γενικότερη κάμψη της αγοράς, το πρόβλημα ρευστότητας της Λαρισινής επιχείρησης επέτεινε η αθέτηση πληρωμών, αρκετών εκατομμυρίων δολαρίων, από μεγάλη ξένη εταιρεία στην οποία προμήθευσε αμυντικά συστήματα. Η υπόθεση βρίσκεται ήδη σε δικαστήριο του εξωτερικού.

Να θυμίσουμε ότι η Σούκος Ρόμποτς ΑΒΕΕ έγινε γνωστή στην Ημαθία με την δωρεά του σκοπευτηρίου στην Σχολή Αστυνομίας, στο Πανόραμα. Στην παρουσίαση του νέου σκοπευτηρίου, ο κ. Σούκας είχε δηλώσει ότι εξέταζε να επενδύσει στην τοποθέτηση ρομποτικών κάδων στην Βέροια που θα ανακυκλώνουν τα απορρίμματα και θα παράγουν προϊόν το οποίο δεν θα χρειάζεται να οδηγείται στην χωματερή και είχε πει ακόμη ότι σκόπευε να πραγματοποιήσει επένδυση με τους αδερφούς Φύκατα και θα δημιουργούσε πολλές θέσεις εργασίας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69