tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Επιμελητήριο: Ενημέρωση σχετικά με παραπληροφόρηση για το πρόγραμμα «Ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον Covid-19

Η διοίκηση του Επιμελητηρίου Ημαθίας ενημερώνει τα μέλη του ότι εξαιτίας του τεράστιου ενδιαφέροντος που παρουσιάζει η νέα Δράση «Ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον Covid-19 στην Κεντρική Μακεδονία» στο πλαίσιο του Ε.Π. Κεντρική Μακεδονία 2014-2020», διαπιστώνεται τις τελευταίες ημέρες, εκτεταμένη διασπορά ψευδών ισχυρισμών από επιτήδειους, με σκοπό  την παραπληροφόρηση και εξαπάτηση του επενδυτικού κοινού προκειμένου να αποκομίσουν με τρόπο παράνομο και καταχρηστικό οφέλη για τους ίδιους.

Είναι εντελώς ξεκάθαρο από την πρόσκληση ότι η διαδικασία της αξιολόγησης είναι η απόλυτη συγκριτική κατάταξη, ανάλογα με τα την βαθμολογία που λαμβάνει κάθε σχέδιο και η τελική εγκριτική απόφαση θα περιλαμβάνει τις επιχειρήσεις που η βαθμολογία τους θα εξαντλήσει την συνολική Δημόσια Χρηματοδότηση των 150 εκ. €., με αποτέλεσμα ο υπολογισμός της βαθμολογικής βάσης ένταξης πριν να ολοκληρωθεί η διαδικασία υποβολών (09/10/2020) να είναι αδύνατος. 

Συνεπώς η προτεραιότητα υποβολής δεν έχει καμία απολύτως σημασία.

Τέλος, τα κριτήρια αξιολόγησης είναι απολύτως αντικειμενικά και προκύπτουν αποκλειστικά από τα επίσημα φορολογικά έντυπα κάθε επιχείρησης.

Εξάλλου οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος μπορεί να χρησιμοποιήσει τον υπερσύνδεσμο (link) :

https://kepa-anem.gr/wp-content/uploads/sites/2/2020/09/ΚΡΙΤΗΡΙΑ-ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ-ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ-ΚΙΝΗΣΗΣ_ΚΜ.xlsx

και να εξάγει απλά και εύκολα τόσο την βαθμολογία του σχεδίου του, όσο και την επιδότηση που μπορεί να αιτηθεί.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69