tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πότε θα καταβληθεί το δώρο Χριστουγέννων

Σε δόσεις θα καταβληθεί το Δώρο των Χριστουγέννων στους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα που τέθηκαν σε αναστολή η εντάχθηκαν στο πρόγραμμα ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ λόγω της πανδημίας, ωστόσο εκείνοι που βρίσκονται σε αναστολή το Δεκέμβριο θα πληρωθούν το τμήματα από το κράτος στο πρώτο δεκαπενθήμερο Ιανουαρίου.

Η σχετική υπουργική απόφαση που εκδόθηκε χθες καθορίζει μεταξύ άλλων και τον τρόπο που θα καταβληθεί τόσο το τμήμα του δώρου που θα επιβαρύνει τους εργοδότες όσο και το τμήμα του δώρου που θα επιβαρύνει το κράτος.

Σύμφωνα με αυτή, οι επιχειρήσεις οφείλουν να καταβάλουν έως τις 21 Δεκεμβρίου το τμήμα του δώρου για το διάστημα εκείνο κατά το οποίο οι εργαζόμενοι εργάστηκαν κανονικά από το Μάιο έως το Δεκέμβριο με βάση τον ονομαστικό τους μισθό, ενώ το υπουργείο Εργασίας θα καταβάλει από τις 21 Δεκεμβρίου το τμήμα του δώρου που αναλογεί στους μήνες σε αναστολή.

Το τμήμα του δώρου θα υπολογιστεί με βάση την αποζημίωση ειδικού σκοπού (ύψους 800 ευρώ για το Νοέμβριο και με βάση τα 534 ευρώ για τους υπόλοιπους μήνες) σύμφωνα με όσα έχουν δηλωθεί στο σύστημα «Εργάνη».

Για το Δεκέμβριο

Πάντως για τους εργαζομένους που βρίσκονται σε αναστολή το μήνα Δεκέμβριο, το τμήμα δώρου που αντιστοιχεί στο κράτος θα καταβληθεί στους εργαζόμενους τον Ιανουάριο. Ο υπουργός εργασίας Γιάννης Βρούτσης έχει δηλώσει ότι επιδίωξη του υπουργείο είναι να καταβληθεί στους εν λόγω εργαζόμενους το υπόλοιπο δώρο με εμβόλιμη πληρωμή από τις 12 Ιανουαρίου.

Πηγή: https://www.sofokleousin.gr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69