tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Λειτουργούν την Κυριακή τα σούπερ μάρκετ και μαγαζιά με click away

Ανοιχτά μπορούν να είναι την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, τα σούπερ μάρκετ, αλλά και τα καταστήματα λιανικής για πωλήσεις μέσω «παράδοσης εκτός» (click away), στο πλαίσιο του εορταστικού ωραρίου για τα ψώνια πριν από τα Χριστούγεννα, ενώ προαιρετική είναι και η λειτουργία των κομμωτηρίων.

Η κίνηση στην αγορά παρά τη λειτουργία των καταστημάτων με τη μέθοδο του click away παραμένει υποτονική με τους εμπόρους να αγωνιούν για την επιβίωση των καταστημάτων τους.

Σε ό,τι αφορά στο ωράριο λειτουργίας, ορισμένες αλυσίδες σούπερ μάρκετ έχουν αποφασίσει να μην λειτουργήσουν, ενώ για όσα καταστήματα λειτουργήσουν, κάποια θα ανοίξουν νωρίτερα από τις 11 το πρωί και θα παραμείνουν ανοιχτά έως τις 7 το απόγευμα, ενώ άλλα θα λειτουργήσουν από τις 11 το πρωί έως τις 8 το βραδυ.

Οι περισσότερες έως τώρα αλυσίδες σούπερ μάρκετ έχουν δηλώσει ότι θα είναι ανοιχτά από τις 09:00 έως τις 19:00.

Εκτός από την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου και την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου από τις 11:00 μέχρι τις 20:00 θα παραμείνουν ανοικτά προαιρετικά τα καταστήματα λιανικής της χώρας, εκτός Κοζάνης και Δυτικής Αττικής λόγω του σκληρού lockdown που έχει επιβληθεί στις περιοχές αυτές.

Έτσι, όσοι έχουν κάνει τις παραγγελίες τους μπορούν να τις παραλάβουν και αύριο από το κατάστημα της προτίμησης τους πάντα όμως με ραντεβού και έχοντας την απαραίτητη παραγγελία στα χέρια τους.

Πηγή: www.in.gr 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69