tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Το φαινόμενο της παραοικονομίας και οι κατ' οίκον επισκέψεις κομμωτών τα θέματα της συνάντησης των σωματείων της ΚΟΚΚΚΕ

Την Κυριακή 25 Ιουλίου 2021 αντιπροσωπεία του Προεδρείου της Κλαδικής Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κουρέων Κομμωτών Ελλάδος (Κ.Ο.Κ.Κ.Κ.Ε) με επικεφαλής την Πρόεδρο Μαρία Σωτηροπούλου, τον Α’ Αντιπρόεδρο Τριαντάφυλλο Χατζάκη και τον Ταμία Ιωάννη Διονυσόπουλο, παρευρέθηκαν στην αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου Grecotel Larissa Imperial κατόπιν επίσημης πρόσκλησης του σωματείου Καταστηματαρχών Κουρέων Κομμωτών Κομμωτριών Ν. Λάρισας.

Επίκεντρο του ενδιαφέροντος της συνέλευσης υπήρξε το φαινόμενο της παραοικονομίας και της εξαιρετικά επείγουσας ανάγκης να αντιμετωπιστούν οι κατ’ οίκον επισκέψεις ή επισκέψεις σε άλλους ιδιωτικούς χώρους από δραστηριοποιούμενους μη επαγγελματίες καθώς αποτελεί παράνομη και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά εις βάρος ολόκληρου του κλάδου αλλά και της εθνικής οικονομίας.

Επιπλέον αντικείμενα συζήτησης αποτέλεσαν το αίτημα της Κ.Ο.Κ.Κ.Κ.Ε για κατάργηση της υποχρεωτικής τεκμαρτής ασφάλισης των υπαλλήλων των κομμωτηρίων και κουρείων, η διαπραγμάτευση για τα συγγενικά δικαιώματα με τον οργανισμό GEA αλλά και η γενικότερη δυσχερής οικονομική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει τα κουρεία και κομμωτήρια όλης της χώρας λόγω της πανδημίας COVID-19.

Στην Περιφερειακή Συνέλευση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των σωματείων Αγρινίου, Αλεξανδρούπολης, Πύργου, Γιαννιτσών, Καβάλας, Καρδίτσας, Βέροιας, Βόλου και Δράμας αλλά και απέστειλαν θερμούς χαιρετισμούς λόγω τις αδυναμίας τους να παρευρεθούν τα σωματεία Κοζάνης, Νάουσας, Πτολεμαΐδας, Γρεβενών, Ιωαννίνων, Κατερίνης, Ξάνθης, Πρέβεζας, Φλώρινας, Άρτας, Σερρών, Τρικάλων, Λαμίας, Καλαμπάκας, Έδεσσας, Κομοτηνής και Έβρου.

Εκπρόσωποι από τα 26 σωματεία μέλη της Ομοσπονδίας, συμμετείχαν στις συζητήσεις και κατέθεσαν τις προτάσεις και τους προβληματισμούς τους.

Σημειώνεται ότι, σε κάθε περίπτωση, η Κ.Ο.Κ.Κ.Κ.Ε. βρίσκεται διαρκώς σε στενή συνεργασία με όλα τα σωματεία μέλη της, εισακούει τις θέσεις τους, στηρίζει έμπρακτα τον κλάδο με την συνεχή αποστολή εγγράφων και υπομνημάτων στους αρμόδιους φορείς με στόχο την λήψη θεσμικών μέτρων στήριξης των κομμωτηρίων και κουρείων.

Τέλος, στο πλαίσιο της θερμής φιλοξενίας ο Πρόεδρος του σωματείου Ν. Λάρισας Ευάγγελος Τσιαρδάκας παρέθεσε δείπνο προς τιμήν της αντιπροσωπείας της Κ.Ο.Κ.Κ.Κ.Ε. στο οποίο παρευρέθηκαν όλοι οι εκπρόσωποι των σωματείων.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69