tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τι είναι το video marketing & πώς αξιοποιείται στην επιχείρησής σας

Το video marketing αποτελεί πολύτιμο «κομμάτι» του digital marketing και παρέχει τη δυνατότητα σε κάθε επιχειρηματία να διαφημίσει τα προϊόντα του με ελκυστικό οπτικοακουστικό υλικό, στο κοινό που τον ενδιαφέρει.

Εφόσον διαθέτετε φυσική ή και ψηφιακή επιχείρηση, σύμφωνα με τους ειδικούς στην κατασκευή ιστοσελίδων της Leader Online, είναι απαραίτητο να γνωρίζετε πως αξιοποιώντας τα πλέον κατάλληλα ψηφιακά κανάλια (όπως είναι η διαφήμιση σε Google και YouTube) έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε τη δραστηριότητά σας προσεγγίζοντας στοχευμένο κοινό, με τον μικρότερο δυνατό διαφημιστικό προϋπολογισμό.

Πώς μπορεί να γίνει αυτό; Δείτε στη συνέχεια, πώς η διαφήμιση στο YouTube αυξάνει θεαματικά τις πωλήσεις και τα κέρδη της επιχείρησής σας και μάθετε ποια είναι τα πλέον σύγχρονα trends στο video marketing, ώστε να τα αξιοποιήσετε στη στρατηγική σας.

Ποια οφέλη σάς προσφέρει η αξιοποίηση του video marketing

Το video marketing μπορεί να πραγματοποιηθεί πολύ αποτελεσματικά μέσω του YouTube, που συνιστά τη 2η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης του κόσμου, μετά τη Google.

Θεωρείται δε, το πλέον αποτελεσματικό εργαλείο για το video marketing καθώς η εξελιγμένη διαφημιστική πλατφόρμα της Google επιτρέπει σε κάθε διαφημιζόμενο να προβάλλει τα βίντεο σε χρήστες που επιλέγονται βάσει κριτηρίων, ανάλογα με τη διαφημιστική επένδυση στην οποία προβαίνει.

Επιχειρηματίες και επαγγελματίες στη διαφήμιση από όλο τον κόσμο επωφελούνται από αυτόν τον ελκυστικό τρόπο προβολής και προώθησης καθώς, σύμφωνα με έρευνα της Cisco, ως το 2022 τα videos θα αντιπροσωπεύουν το 80% της συνολικής κίνησης στο Διαδίκτυο.

Η μέχρι τώρα εμπειρία έχει καταδείξει τη δυναμική του οπτικοακουστικού υλικού στη διαφήμιση, με το 76% των επιχειρηματιών να επιβεβαιώνει πως βαίνει θετικά η απόδοση της επένδυσης που κάνουν στο video marketing, ενώ το 78% πιστεύει ότι τα βίντεο βοήθησαν να αποκτήσουν νέους πελάτες.

Ένα από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα που σας προσφέρει η διαφήμιση στο Youtube είναι ότι περιορίζεται θεαματικά το διαφημιστικό κόστος της επιχείρησής σας, χάρη στην υψηλή στόχευση που παρέχει.

Κάθε επιχειρηματίας μπορεί να ορίσει την επένδυση στο video marketing σύμφωνα με τις δυνάμεις του και να χρεώνεται μόνο όταν συμβεί οι χρήστες να αλληλεπιδράσουν με τη διαφήμιση βίντεο που παρακολουθούν.

Τα top trends στο video marketing για το 2022

Το video marketing είναι σχεδόν… ακατόρθωτο να μετατραπεί σε μονοδιάστατο ή μονότονο καθώς συνεχώς δημιουργούνται νέα trends που επιδιώκουν να προσελκύσουν όσο το δυνατόν περισσότερους χρήστες. 

Τα video stories που ξεκίνησαν στο Snapchat και έχουν πλέον ενσωματωθεί στο Instagram, το Facebook και το YouTube φυσικά, συνιστούν μικρής διάρκειας βίντεο που σχετίζονται με τη δραστηριότητα ενός brand. Μπορεί να είναι καθαρά διαφημιστικά βίντεο, χρηστικά με πληροφορίες αλλά και χιουμοριστικά, που συχνά έχουν την τάση να γίνονται viral.

Τα testimonials’ video επικοινωνούν την εμπειρία που αποκόμισαν οι πελάτες της επιχείρησής σας, ωθώντας τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους χρήστες να νιώσουν εμπιστοσύνη για το brand σας και να το επιλέξουν για να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους.

Τα live videos αναμένεται να εκτινάξουν την αξία τους στα 70 δισεκατομμύρια δολάρια ως το 2022, καθώς οι μεγάλες εταιρείες επενδύουν πολλά χρήματα στη διαφημιστική αξιοποίησή τους. Εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία για να δημιουργήσετε μια live μετάδοση στο κοινό που «ακολουθεί» ή ενδιαφέρεται για την επιχείρησή σας και χτίστε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους δυνητικούς πελάτες σας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69