tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Δυτικής & Κεντρικής Μακεδονίας έκοψε την βασιλόπιτα

Παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022, στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, η κοπή της ετήσιας βασιλόπιτας της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας.

Στη δεξίωση που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο «Το δίχτυ» στο Παλαιοχώρι, μετά την Αλεξάνδρεια, παραβρέθηκαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας, όπως και οι Πρόεδροι και εκπρόσωποι των εμπορικών συλλόγων της Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας.

Την εκδήλωση τίμησαν ιδιαίτερα με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας και τέως Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, κ. Καρανίκας Γεώργιος και το πρώην μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΕΕ για σειρά ετών, κ. Δημητριάδης Δημήτριος .

Επίσης, την εκδήλωση τίμησαν ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας, κ. Γκυρίνης Παναγιώτης, ο βουλευτής Ημαθίας, κ. Μπατρζώκας Αναστάσιος, ο πρώην πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ημαθίας, κ. Ουσουλτζόγλου Νικόλαος, καθώς και άνθρωποι του επιχειρηματικού κόσμου της ευρύτερης περιοχής του Δήμου .

Σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε, ως οικοδεσπότης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας, κ. Δημητριάδης Γεώργιος.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, κ. Ελμαλόγλου Νεκτάριος, με τη σειρά του, ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους, παρά τις καιρικές συνθήκες και στην σύντομη ομιλία του ευχήθηκε, ύστερα από δύο χρονιές, που ο covid έπληξε σημαντικά όχι μόνο την σωματική αλλά και την ψυχική υγεία του κόσμου, το 2022 να είναι μια πραγματικά καλή και δημιουργική χρονιά. 

Ανέφερε πως, τα δύο προηγούμενα έτη, με τις πολύ δύσκολες και έκτακτες καταστάσεις που όλοι βιώσαμε, η μικρομεσαία επιχειρηματικότητα δέχθηκε μεγάλο πλήγμα και πολλοί συνάδελφοι έφτασαν πολύ κοντά στο να κλείσουν τις επιχειρήσεις τους και παρά τα δεινά, προσπαθούν ακόμη και σήμερα να επιβιώσουν.  

Σημείωσε, πως η Ομοσπονδία θα συνεχίσει ενωμένη και ακόμη πιο δυνατή να επιτελεί τα καθήκοντά της και με καθημερινή επικοινωνία με όλους του Συλλόγους θα κάνει ότι περνάει απ’ το χέρι της για ένα καλύτερο αύριο.

Δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος, που μετά από μια δύσκολη και ιδιαίτερη χρονιά, φέτος πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπή βασιλόπιτας της Ομοσπονδίας και κατάφερε η πλειονότητα των καλεσμένων να παρευρεθεί. Τέλος, ευχαρίστησε ξανά όλους τους καλεσμένους, και κάλεσε τον κ. Καρανίκα στο βήμα.

Ο κ. Καρανίκας, με τη σειρά του δήλωσε πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που παρευρίσκεται στην εκδήλωση της Ομοσπονδίας. Στο λόγο του, ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους εμπόρους για τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν αυτό το διάστημα την Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας και τους διαβεβαίωσε πως θα είναι πάντα αρωγός τους για οτιδήποτε κι αν χρειαστούν.

Τέλος, ο λόγος δόθηκε στον βουλευτή Ημαθίας, κ. Μπαρτζώκα Αναστάσιο, ο οποίος δήλωσε τη συμπαράστασή του στον εμπορικό κόσμο, μιας και γνωρίζει προσωπικά τις δυσκολίες του κλάδου.  

Μετά το πέρας των χαιρετισμών, ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας, στην οποία τυχερός ήταν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, κ. Ελμαλόγλου Νεκτάριος.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με δεξίωση που απόλαυσαν όλοι οι καλεσμένοι.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69