tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Την ερχόμενη εβδομάδα το εαρινό δεκαπενθήμερο εκπτώσεων

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας ανακοίνωσε ότι η ενδιάμεση εαρινή εκπτωτική περίοδο θα διαρκέσει δεκαπέντε ημερολογιακές ημέρες , από 1 έως 15 Μαϊου.

Σύμφωνα  όμως, με τις διατάξεις του άρθρου 1 του Αναγκαστικού Νόμου 380/1968, όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 14 ν. 4468/2017, η πρώτη Μαΐου προστέθηκε στις ημέρες υποχρεωτικής αργίας, η οποία φέτος θα εορταστεί την Δευτέρα 2 Μαϊου. 

Συνεπώς, τα εμπορικά καταστήματα την Κυριακή 1η Μαΐου 2022 θα παραμείνουν κλειστά και θα ανοίξουν την Τρίτη 3 Μαϊου, Για την Κυριακή 8 Μαΐου, τα καταστήματα μπορούν να ανοίξουν προαιρετικά, με  προτεινόμενο ωράριο  από ώρα 11.00 έως τις 20.00 (παρ. 1 άρθρου 23 ν. 2224/1994).

Κατά τη διάρκεια των ενδιάμεσων εκπτώσεων, πέραν της αναγραφής της παλαιάς και νέας τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή του ποσοστού έκπτωσης.

Ο Εμπορικός Σύλλογος  Βέροιας καλεί το καταναλωτικό κοινό να επωφεληθεί της εκπτωτικής περιόδου, εμπιστευόμενο τα καταστήματα της πόλης , τα οποία προσφέρουν προϊόντα ποιότητας σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69